Taxa Auto 2012 face pagube si la Fisc

Taxa Auto 2012 face pagube si la Fisc
Inspectorii Fiscului au confiscat sute de masini fabricate inainte de 2007 si intentionau sa le vanda ca sa recupereze datoriile rau-platnicilor. Dar acum, taxa de inmatriculare depaseste si de 10 ori valoarea autoturismelor, asa ca nimeni nu mai da buzna la licitatii.
Distribuie pe Facebook
Si la Arad, Fiscul ar trebui sa recupereze 5.000 de euro din vanzarea unei Dacii si a unui Opel. Dar, cum pentru cele doua taxele de inmatriculare ajung 13.000 de euro, cel mai probabil vor ajunge la casat.
In toata tara, Fiscul a confiscat zeci de masini inmatriculate inainte de 2007. Inspectorii stiu ca n-au cui sa le mai vanda. Culmea este ca statul confisca si multe masini de lux, insa acestea nu ajung la licitatii, se duc cu titlu gratuit tot la stat. Iar potrivit noii legi de la ministerul mediului, pentru aceste masini statul, spre deosebire de oamenii de rand, este scutit de la plata taxei de prima inmatriculare.

Daca nu vor reusi sa vanda masinile ca sa recupereze pagubele din cauza taxei auto, reprezentantii Fiscului vor confisca si vor scoate la licitatie alte bunuri ale datornicilor.

Si in timp ce masinile de lux se duc GRATUIT la stat, ca sa se plimbe guvernantii cu X6 si S-Class, Fiscul va trebui sa introduca masinile fabricate inainte de 2007 in Programul Rabla, pentru a recupera macar o parte din bani.

Distribuie pe Facebook
mai multe