TAXA AUTO 2013: ce crezi ca se intampla de la 1 ianuarie? Se scumpeste, scade sau dispare?

TAXA AUTO 2013: ce crezi ca se intampla de la 1 ianuarie? Se scumpeste, scade sau dispare?
Ultimii ani au fost o adevarata pista pentru lupte politice. Cand se apropiau alegerile, taxa auto era amanata, cand se terminau, era crescuta. Momentan, ultima veste era ca de la 1 ianuarie 2013, TAXA AUTO se reia. Ba mai mult, se impune tuturor masinilor inmatriculate in Romania, inainte de 2007. Tu ce crezi ca se va intampla?
Distribuie pe Facebook

Taxa Auto s-a schimbat de zeci de ori de cand a aparut. Ba a crescut, ba a scazut, ba s-a dublat, ba s-a suspendat, ba a fost declarata ilegala, sau a fost amanata. Iata ca ultimele noutati se refera nu doar la masinile neinmatriculate, care doresc a fi inscrise in Romania, ci si la cele deja inscrise in tara noastra. Ultima modificare, care a fost insa aprobata, dar amanata, spunea ca orice masina inmatriculata in Romania, fabricata inainte de anul 2007, va plati o taxa. Pe atunci, facand niste calcule simple, ne dadeam seama ca daca vrei sa-ti vinzi autoturismul Dacia 1310 din anul 1995, va trebui ca cel care o cumpara sa plateasca o taxa de 6000 de Euro. Absurd, da.

Acum, la final de an, alegerile s-au terminat. Cei de la noua putere au realizat ca nu sunt bani si, desi au promis in plina campanie ca pensiile cresc, salariile cresc, taxele scad, TVA-ul este redus la 9% si multe alte beneficii pe care le-am fi asteptat cu totii, lucrurile stau altfel. Adica taxele cresc, cel putin pentru impozitele pe imobil si auto. Dar cum ramane cu taxa auto?

Lucrurile nu sunt clare si nici noi nu ne pricepem. Asa ca te rugam sa ne ajuti sa pornim o discutie. Tu ce parere ai despre TAXA AUTO 2013? Cum va fi ea si cine va trebui sa o plateasca?

Spune-ti parerea folosind formularul de mai jos dedicat comentariilor!

Distribuie pe Facebook
mai multe