Cum putem elimina definitiv scamele de pe tapiteria de tip Alcantara?

Cum putem elimina definitiv scamele de pe tapiteria de tip Alcantara?
Cu siguranta ai vazut mai multe cazuri de masini care au tapiteria scamosata. Evident, principala cauza este uzura in timp care apare la orice masina ce este folosita. Insa exista o solutie si pentru aceasta problema, ce poate fi extrapolata si la alte tipuri de tapiterii mai intalnite.
Distribuie pe Facebook

Cum se Elimina Definitiv SCAMOSARILE Plusurilor din Ultra-Microfibre (ALCANTARA)?




Am pomenit de mai multe ori despre intamplarea cu rezultate catastrofale petrecuta la una dintre francizele astea sofisticate de detailing (si plecate, deja, multe!) din strainatate - nu dau nume!!!

Acestea vin cu amenajari de lux ale locatiei si cu designuri elaborate, cu branduri si branding, cu tehnologii cel putin ciudate (daca e vorba sa-i iei in serios) si cu pretentii pe masura, iar intotdeauna cu preturi foarte-foarte ridicate (pentru ceea ce realizeaza in fapt).
O trasatura comuna a lor - si crede-ma ca le-am studiat, atat din spatiul clienti cat si dinauntrul magaziilor si al vestiarelor lor! - este lipsa de cunostinte autentice din partea personalului. Iar acesti oameni pomeniti la sfarsit, in plus, unde nu stiu, nu se opresc, ci continua sa fabuleze, inventeaza pur si simplu.

Nu vreau sa discutam aici despre aceste francize, dar nu-mi pot opri mirarea observand ca se pot transfera atatia bani, atatea produse chimice si scule, dar asa de putine cunostinte.

Sa revenim cu exemplul. Un client venit din Germania cu un SUV aproape nou, caruia ii tunase interiorul (schimbase toata tapiteria si ornamentele interioare cu unele din alcantara) cu numai cateva luni inainte, a solicitat un detailing complet francizei cu pricina - fara sa se uite la bani.

Asa cum multe nenorociri, care se termina dramatic, pornesc de la un mic detaliu neglijat, un "nimic" ce declanseaza mai departe "furtuna", in cazul de fata operatorii au ratat identificarea corecta a materialului din care era facut acum interiorul. Drept urmare, la sfarsitul "serviciului", interiorul de cateva mii de euro era definitiv compromis.
Nu obosesc sa dau acest exemplu, deoarece pentru mine este situatia care arata perfect cat de importanta este identificarea corecta a materialelor. In cazul de fata, este vorba despre deosebirea dintre materialele de plus din ultra-microfibre (Alcantara) si pielea tabacita (Suede).
In filmul de astazi nu ne vom ocupa insa de acest aspect, ci vom arata cum se rezolva, concret, o problema comuna a acestor materiale, altfel de exceptie, si anume SCAMOSAREA. In fapt, este prezentat un studiu de caz: Eliminarea Definitiva a Scamosarilor de pe Scaunele din Fata (cu alcantara neagra) a unui VW Passat.
Asa cum se arata si in video, pentru rezolvarea acestei probleme punctuale, s-au comprimat si combinat cele 9 proceduri profesionale de intretinere obisnuita ale acestor materiale in doar 3 pasi eficienti si puternici.

Acestia sunt:

1. Tunderea sau eliminarea definitiva a scamosarilor
2. Perierea si aspirarea
3. Curatarea cu umezeala controlata si uscarea

Dupa executarea acestor 3 actiuni, in video se vor prezenta mai multe imagini cu detalii Inainte-Dupa, ale reperelor tratate.


Cum putem elimina definitiv scamele de pe tapiteria de tip Alcantara?

Detaliu sezut scamosat

Cum putem elimina definitiv scamele de pe tapiteria de tip Alcantara?

Scamosari tunse

Cum putem elimina definitiv scamele de pe tapiteria de tip Alcantara?

Detaliu sezut tuns si pieptanat

Asa cum vei vedea, nu am insistat aiurea in privinta necesitatii cunostintelor si a procedurilor corecte, pentru ca sculele si operatiile sunt,in realitate, extrem de simple si la indemana oricui. Dar trebuie sa le stii si sa le folosesti.
Ce sa-ti spun?! Ca procedurile pot fi intelese - si chiar facute - de catre absolut oricine? Ca identificarea acestor materiale - de lux, de altfel, si nu intamplator folosite in Formula 1 - poate fi facuta usor, folosind un truc simplu al profesionistilor in detailing? Ca sculele specializate le poti cumpara de la orice magazin cu mai putin de 20 de euro?
Vrei sa stii de la ce magazin le-am luat eu?
Acestea si multe altele NU le vei afla insa din filmul de fata, care are numai 6 minute si 43 de secunde. In schimb, vizionandu-l pana la sfarsit, vei putea afla ce trebuie sa faci pentru a primi GRATUIT lucrarea despre Micro Suede Alcantara.

In concluzie, vezi filmul, cere cartea la adresa cristian.pop@expertdetailing.ro , apoi revino cu parerile tale personale si cu intrebari specifice.

Cum eliminam scamosarile

Distribuie pe Facebook
mai multe