Euromaster are grija ca aerul pe care il respiri in masina sa fie de cea mai buna calitate

Euromaster are grija ca aerul pe care il respiri in masina sa fie de cea mai buna calitate
De departe, aerul conditionat este una dintre cele mai de succes inventii ale lumii. In randul automobilelor, aerul conditionat este utilizat ca atare, fara sa ne dam seama de importanta igienizarii sale. Filtrele de aer conditionat depoziteaza particule de praf si deseuri din aerul poluat, insecte si orice alte impuritati care contamineaza intreg sistemul de racire si distribuire a aerului din automobilul tau.
Distribuie pe Facebook

Aceste impuritati pot fi daunatoare aparatului respirator uman, in ultimii ani s-au inregistrat frecvent probleme la nivelul plamanilor si traheelor din cauza acestei neglijente intalnite la peste 80% din utilizatorii de automobile dotate cu aer conditionat.


Atunci cand aceste suprafete sunt acoperite, chiar si de odorizantele puternice care se evapora, eficienta, puritatea si fluxul de aer curat si rece se diminueaza considerabil.


Important de retinut este faptul ca aceasta neglijenta a tuturor proprietarilor de automobile atrage dupa sine defectiuni ale aerului conditionat.


Sfatul expertilor este sa curatati masina o data la 15 – 60 zile si sa folositi un spray odorizant cu functii anti bacteriale sau anti fungi. Mediul inchis al masinii, mai ales in situatile in care aceasta este parcata in soare, favorizeaza transformarea urmelor de mizerie sau a altor materiale in fungi daunatoare sanatatii umane.


Constientizarea acestui aspect al filtrelor contaminate ale aerului conditionat al masinii pot imbunatati sanatatea ta si a pasagerilor tai.


Procesul de curatare nu este dificil, insa pana acum nu s-a realizat intr-un mod corespunzator.
Euromaster vine in intampinarea clientilor sai cu un nou sistem de curatare si igienizare a aerului conditionat al masinii, care va purifica aerul si va imbunatati functionalitatea intregului proces de racire a aerului.


Vino periodic in unul din sediile Euromaster si iti garantam: filtre de aer curate si improspatate, aer curat, indepartarea bacteriilor si schimbarea ambientului din automobilul tau inca de la prima igienizare completa.

Distribuie pe Facebook
mai multe