Intrebari si raspunsuri: masinile BMW

Intrebari si raspunsuri: masinile BMW
Daca vrei sa pui o intrebare legata de marca BMW, orice model, acum o poti face. Vei primi raspuns cu siguranta de la unul din sutele de fani ai marcii bavareze. Poti intreba despre probleme la masina, despre modele noi, daca merita sa cumperi o anumita masina, etc. Adica in aceasta saptamana vom intreba si vom raspunde numai cu gandul la BMW.
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vine vorba de BMW, multe capete se intorc si multe urechi se ciulesc. Asta pentru ca aceasta marca este una foarte populara in Romania. Fie ca vorbim de ursuleti, de pisici sau modele mai noi, s-a format o comunitate uriasa de iubitori ai acestor masini.

Daca esti sofer de BMW si ai vreo intrebare referitoare la masina ta, o poti pune aici. Daca vrei sa cumperi un BMW si vrei parerea specialistilor, intreaba aici. Probleme, nelamuriri, consiliere pentru achizitia unei masini, comparatii cu modele similare si multe alte intrebari, isi vor gasi cu toate raspunsul in aceasta rubrica.

Pentru orice exista o solutie si o rezolvare. Si cu siguranta, cineva stie raspunsul la intrebarea ta. Daca ai de pus o intrebare, esti invitat sa o faci mai jos si vei primi raspunsul fie de la alti cititori, fie de la echipa 4tuning. Orice raspuns neargumentat sau care nu are legatura cu subiectul va fi sters.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Tehnica Auto DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2011