Vrei sa duci masina la polish? Afla aici ce trebuie sa stii si sa verifici

Vrei sa duci masina la polish? Afla aici ce trebuie sa stii si sa verifici
Nu putini sunt cei care doresc sa dea masinii lor un aer nou si s-o duca la un polish. Cu putina maiestrie, putem scoate din atelierul de detailing o masina cu infatisare complet noua, cu o vopsea despre care am putea sa bagam mana in foc ca este noua. Dar aflam de la expertul in detailing cateva sfaturi despre ce ar trebui sa stim despre polishul masinii noastre, pentru a ne asigura ca rezultatul final va fi cel dorit.
Distribuie pe Facebook

Cineva ar putea spune ca filmuletul care urmeaza prezinta un interes exclusiv pentru profesionisti, ca este o chestiune tehnica ce ii priveste doar pe operatorii de detailing, iar nu publicul larg sau pe clientii de detailing.

Este adevarat ca subiectul filmului - polisharea in dreptul muchiilor - se adreseaza profesionistilor, dar poate fi de o importanta deosebita si pentru client. De ce spun asta? Pentru ca dintr-un filmulet de 2-3 minute, usor de inteles, clientii pot capata un reper, un detaliu important cu ajutorul caruia sa poata judeca profesionalismul celui din fata sa. Astfel, lucrurile isi schimba total perspectiva.

Si mai simplu spus, din prezentarea acestui aspect tehnic si a uneia dintre multele modalitati de rezolvare, oricine devine capabil sa judece un profesionist sau altul: daca vad ca cel care urmeaza sa-mi polisheze masina nu este constient de importanta muchiilor, s-ar putea ca vopseaua masinii mele sa fie in pericol.

Drept urmare, ca sa-mi castige increderea si sa-i las linistit masina, ar trebui sa fiu in masura sa-l si controlez intr-un fel. Aspectul tehnic esential pentru profesionisti, lesne de inteles din filmulet, devine un pont pentru mine, ca si client, o modalitate de a cantari cunostintele celui caruia ii voi da banii mei si masina pe mana.

In plus de asta, la sfarsit, stiu acum un aspect in plus pe care trebuie sa-l verific: integritatea muchiilor!

Inca o data: daca cel care imi va polisha masina are grija muchiilor, atunci macar din acest punct de vedere, masina mea este in siguranta.

Poate este un pas mic dar care ne orienteaza putin in spatiul detailingului, pentru ca acesta este un domeniu in care multa lume stie nedrept de putine lucruri!

Vrei sa duci masina la polis? Afla aici ce trebuie sa stii si sa verifici


Sfatul profesionistului

Cristian Pop este primul care a facut afacerea de detailing in Romania, incepand de acum vreo 12 ani, si a dus-o la cel mai profesionist nivel existent la ora actuala in lume. Este fondatorul "Expert Detailing - Salonul de Frumusete pentru Masina TA!"(r). In ultimii 12 ani, a trainuit generatii intregi de detaileri, a scris manuale si articole de specialitate.

Pentru cei interesati de initierea in tainele cosmeticii auto si in obtinerea unei viziuni profesionale asupra detailingului mai este inca disponibil ghidul "Cartea de Detailing pentru DO-IT-YOUR-SELF", lucrare originala de 70 de pagini si cu o valoare de cel putin 50 de euro.

Solicitati acest manual GRATUIT la cristian.pop@expertdetailing.ro , precizand numele intreg si calitatea de membru al acestui forum.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Ghidul soferului DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2010