ATENTIE! Calendar 4Tuning luna iulie 2010

ATENTIE! Calendar 4Tuning luna iulie 2010
In premiera pentru lumea auto, luna iulie se anunta cea mai aglomerata din an! Evenimente senzationale, cele mai multe pentru prima oara in Romania, au loc in aceasta luna. Fie ca esti iubitor de viteza si adrenalina, de masini care se dau de-a latul sau de motociclete care au rotile in flacari, luna iulie te asteapta sa te bucuri de toate astea, si mai mult!
Distribuie pe Facebook
Primul week-end vine cu cel mai complet show AUTO-MOTO din Romania, in care masinile de drift, camioanele si motocicletele vor face mega-spectacol cum nu s-a mai vazut in Romania. Dar nu oricum... ci NON-STOP, timp de 48 de ore, fie noapte fie zi! Te asteptam la 48h SHOW!
Simultan, are loc la Satu Mare cursa de acceleratie Opel Drag Racing, la care 4Tuning este partener media. Daca iti place viteza, te ateptam la Satu Mare, pe Aeroportul International!
Urmatorul week-end masinile o iau razna complet, dar de data asta la Suceava! Etapa cu nr. 4 din Campionatul National de Drift are loc in Nord-Estul tarii, in Moldova, printre prietenii nostri suceveni. In plus, masinile tunate si cele cu car-audio isi vor putea arata dotarile si cum s-au priceput mai bine proprietarii lor sa le modifice!
Pe 17-18 iulie, distractia se intoarce la Bucuresti, pentru un show special dedicat comunitatii. Tuning and Sound Party - masini frumoase, fete tunate, gratare incinse, masini de drift, bere la greu si multi prieteni, pe timp de noapte, la Real Berceni. Un eveniment dedicat membrilor 4Tuning in exclusivitate!
Cireasa de pe tort o servim in ultimul week-end al lunii, tot in capitala. King of Europe Drag Series vine la Bucuresti!!! Cele mai tari masini din Europa care alearga pe 402 metri vor veni pe Aeroportul Baneasa sa infrunte masinile din Romania! Dragstere, Supercaruri si masini special pregatite de peste 1000 de cp vor tine publicul cu sufletul la gura in cea mai tare competitie de acceleratie pe care a vazut-o Romania!
Luna Iulie... nu degeaba se cheama "cuptor". Dar noi o vom redenumi Luna cu... motor
Calendar Iulie 2010

3-4 iulie, Bucuresti, Real Pallady - 48h SHOW si Etapa nr. 3 din Campionatul National de Drift

3-4 iulie, Satu Mare, Aerportul international - Opel Drag Racing

10-11 iulie, Suceava, Shopping City Suceava - Etapa nr. 4 din Campionatul National de Drift, Tuning si Car-Audio

17-18 iulie, Bucuresti, Real Berceni - Tuning & Sound Party- EVENIMENT AMANAT

24-25 iulie, Bucuresti, Aeroport Baneasa - King of Europe DRAG Racing - EVENIMENT AMANAT

Distribuie pe Facebook
mai multe