Colectia Machetele Mele - Anton Vlad

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad
22 de ani, o colectie impresionanta de machete si un mic garaj de tuning pentru ele. Cu asta se lauda astazi Vlad - Rekin, cum il cunosc prietenii din comunitatea 4Tuning. Prea modest? Nu. Doar talent si ambitie in stare pura!
Distribuie pe Facebook

Inceputurile colectiei prindeau forma in urma cu 10-11 ani, cand Vlad se bucura de numeroase modele la scara 1:59 si 1:43 aflate sub "tutela" sa. Abia mai tarziu a cumparat prima macheta la scara 1:24. cele la 1:18 erau, inca, destul de scumpe pentru acele vremuri - "Prima macheta 1:18 a venit la 15 ani, e un Corvette", isi aminteste el cu bucurie.

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad

Vlad a continuat sa achizitioneze machete de 1:24 si 1:18 pana la varsta de 17 ani. Atunci si-a descoperit pasiunea nebuna pentru BMW-uri. Drept "rezultat", la majorat a primit un BMW 328i Cabrio 1:18 Maisto. Tot atunci a hotarat ca linia colectiei sale sa urmareasca un model fix: machetele pe care le avea le-a schimbat pentru BMW-uri sau le-a vandut. "Boala pentru machete s-a agravat pe la 20 de ani si nu cred ca mai exista "leac" pentru ea", marturiseste mandrul proprietar al colectiei.

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad

Iar asta nu e totul. Din pasiune pentru tuning, dar mai ales pentru a accentua trasaturile modelelor preferate, Vlad si-a construit acasa propriul atelier de tuning pentru machete. "In general modific machetele care sunt facute de firme mai slabute in detalii si care nu sunt realizate asa bine. Le modific astfel incat sa iasa in evidenta valoarea masinii fata de cum era e ea stock, iar pentru asta imi las imaginatia sa isi faca de cap", explica Vlad.

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad


O sesiune de tuning dureaza intre patru si sase luni cand e vorba de un bodykit complet - interior, exterior, insa asta se datoreaza atat timpului liber extrem de scurt, dificultatea variabile si numarul de machete la care Vlad lucreaza simultan. Bodykit-urile sunt realizate din chit, pentru restul detaliilor sunt folosite vopseluri speciale si ... multa improvizatie!

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad


Am vrut sa stim ce l-ar opri pe Vlad din colectionat. Raspunsul ne-a convins ca avem de-a face cu un pasionat in adevaratul sens al cuvantului. "Nu stiu ce m-ar putea opri din colectionat. Poate o situatie financiara mai slaba decat asta, dar nici atunci", promite solemn Vlad.

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad

Cat priveste planurile de viitor, Vlad si-a pus in gand sa achizitioneze cat mai multe machete BMW, dar sa si dispuna de spatiu unde sa le expuna. Facand cateva calcule simple, ajungem la o singura concluzie: unde exista pasiune, exista si succes. Iar Vlad e foarte aproape de a-si indeplini visul - o colectie completa BMW!

Colectia Machetele Mele - Anton Vlad

Si machetele merita tuning, deci in asteptarea noilor creatii ii transmitem lui Vlad toate felicitarile. Le merita!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Colectia Machetele Mele - Anton Vlad
mai multe