Dacia cu numarul 3.000.000 a fost vanduta!

Dacia cu numarul 3.000.000 a fost vanduta!
  • Inmanarea masinii s-a facut la Salonul Auto de la Paris
  • In 2014, vanzarile sunt asteptate sa creasca cu peste 24%
  • Gama se poate extinde cu un model de 5000 de Euro pentru oras
Distribuie pe Facebook

Din 2004 si pana azi, in decursul a 10 ani, Dacia a reusit sa vanda 3 milioane de unitati. Recent, Dacia a vandut un Sandero Stepway cu numarul 3.000.000 unui client din Spania.

In cadrul Salonului Auto de la Paris, Nicolas Wertans, Directorul de Vanzari al Grupului Renault la nivel mondial, i-a inmanat cheile masinii unui client din Spania. Masina este un model Dacia Sandero Stepway foarte special, pentru ca poarta numarul 3.000.000. E vorba de 3 milioane de vehicule realizate din 2004, o serie de vanzari excelenta debutata cu prima generatie de Logan.

"Cu 3 milioane de vehicule vandute in mai putin de 10 ani, Dacia este un caz unic in universul auto mondial", a declarat Nicolas Wertans, Director de Vanzari al Grupului Renault la nivel mondial. "Marca Dacia a creat si a intretinut un puternic climat de incredere si de proximitate cu clientii sai, totul datorita unei promisiuni simple si clare care raspunde intocmai asteptarilor unei clientele aflate in cautarea unor vehicule fiabile, sigure, cu echipamente si prestatii moderne la preturi accesibile".

Pentru 2014, vanzarile Dacia sunt asteptate sa creasca cu 24.4 procente fata de anul trecut. In Europa, vanzarile au crescut cu 36.2 procente pe primul semestru al anului in curs. Vanzarile masinii romanesti sunt tot mai multe, pe tot mai multe piete, inclusiv pe piata din Israel incepand cu anul acesta. In 2013, Dacia s-a lansat cu succes in Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru si Malta.

Fara indoiala, ne mandrim ca Dacia este un ambasador excelent al tarii noastre si ca reuseste sa fie cumparata de milioane de oameni din intreaga lume. Ne pare insa rau ca Guvernul Ponta nu isi doreste sa sustina Uzina Dacia de la Mioveni, uzina ce devine tot mai putin competitiva fata de cele din Maroc, Turcia si Rusia, realizand o autostrada intre Pitesti si Sibiu pentru a facilita exportul sutelor de vehicule realizate zilnic la Mioveni. Din pacate, viitorul marcii Dacia in Romania nu este unul foarte roz.

Distribuie pe Facebook
mai multe