De la priza, la V16: ce masini conduc vedetele de calibru

De la priza, la V16: ce masini conduc vedetele de calibru
  • Jay-Z are masina electrica
  • Tom Cruise are un Veyron
  • Seful Facebook are un VW Golf
Distribuie pe Facebook

Iata ce conduc vedetele din lume. Unele aleg masini electrice, altele hibride sau altele cu motoare V16 care consuma chiar si 50 de litri la fiecare 100 de kilometri parcursi.

Jay-Z, factura mare la curent

Starul care se bucura de postura de conducator al "monopostului" Beyonce si-a imbogatit garajul cu o noua jucarie. Vehiculul electric Tesla S i-a scos din buzunar cantaretului nu mai putin de 72.000 de dolari si ii va incarca, cu siguranta, factura la electricitate. Pana in martie, raportarile companiei indicau 5000 de unitati vandute in Statele Unite, in timp ce in Norvegia depasea orice asteptari, locuitorii statului nordic cumparand in primul trimestru al anului nu mai putin de 1493 de modele Tesla S.

Zuckenberg: tocilarul tot tocilar ramane!

Anul trecut, Zuckenberg a raportat venituri de aproximativ doua miliarde de dolari. Cu toate acestea, inventatorul Facebook-ului nu a dat iama in primul showroom auto, cerand ultimul model al vreunui autoturism de lux. Marc Zuckenberg conduce un VW Golf 6 GTI, cu un pret estimat la 30.000 de dolari. Deci, atentie soferi din San Francisco, nu bruscati soferul cu fata de geek care incurca circulatia in oras! Are avocati puternici.

Bill Gates, fan Porsche

Tatal Windows-ului este de-a dreptul pasionat de masinile sport din gama Porsche. 911 Carerra, 959 Coupe si 930 Turbo sunt cele trei variante de Porsche care si-au facut loc in garajul celui care a fost declarat "cel mai bogat om din lume".

Un McLaren F1, va rog!

Perfect constient de faptul ca statutul de nr. 6 in ierarhia bogatilor lumii ii permite sa-si satisfaca orice capriciu, Larry Ellison, geniul din spatele Oracle, are in posesie un McLaren F1 de 3,5 milioane de dolari.

Saracul om bogat

Cu siguranta nu te-ai astepta ca dintr-un Cadillac DTS, de doar 45.000 de dolari, sa coboare Warren Buffet, ocupantul locului trei in ierarhia mondiala a bogatilor. Cu toate acestea, omul a carui avere este estimata la 65 miliarde de dolari prefera sa se strecoare in trafic intr-o masina tipica corporatistilor din State.

Hibrid la Google

Directorul executiv al Google a ales un autoturism hibrid pentru a da tonul unei schimbari in mentalitatea subordonatilor. Din 2011, Eric Schmidt a ales ca masina pusa la dispozitie de firma sa fie o Toyota Prius.

Model de zgarcenie suedez

Barbu Stefanescu-Delavrancea a gresit enorm. Hagi Tudose nu este nascut in Romania, este suedez. Ingvar Kamprad, omul din spatele brandului Ikea, conduce si acum un Volvo din 1993 estimat la 1.500 de dolari. Kamprad a ramas in antologie in momentul in care si-a sfatuit angajatii sa foloseasca ambele parti ale unei coli de hartie, pentru a reduce pierderile in firma.

Staruri cu pretentii

Printre vedetele din showbiz care au dat mai mult de 1,5 milioane de dolari pe o masina de lux se numara Tom Cruise si Simon Cowell (un fel de Mihai Petre din Marea Britanie - n.r.). Ambii au scos din buzunar cate un milion de lire sterline pentru a conduce un Bugatti Veyron.

GM i-a dat peste cap planurile lui Obama

In plina campanie electorala pentru al doilea mandat de presedinte al SUA, Barack Obama anunta ca intentioneaza sa isi cumpere un Chevrolet Volt la terminarea mandatului secund. Planurile sale au fost date peste cap insa de General Motors, compania scotand de pe piata modelul hibrid din cauza vanzarilor slabe. Culmea ironiei a fost ca oficialii GM au facut anuntul la doar o zi dupa reclama/anti-reclama facuta de Barack Obama.

Ponta, esti piaza rea?

Cu ambitii de ocupare a postului presedinte al Romaniei, Victor Ponta a anuntat la randu-i, ca are de gand sa fie posesorul primului exemplar din autoturismul electric pe care Dacia-Renault vrea sa il produca la Pitesti.

Pana la implinirea dezideratului, Prim-Ministrul s-a multumit sa inchirieze prin Secretariatul General al Guvernului o limuzina Mercedes S 400 Hybrid. Pana una alta, francezii de la Renault se roaga ca oficialul roman sa nu aiba si talentul de piaza rea al lui Obama.

Distribuie pe Facebook
mai multe