Mercedes-Benz Romania a livrat 40 de camioane catre Cartrans Preda

Mercedes-Benz Romania a livrat 40 de camioane catre Cartrans Preda
Distribuie pe Facebook
30 de unitati Mercedes-Benz Actros si 10 unitati Noul Mercedes-Benz Actros au fost livrate catre Cartrans Preda
Solutii flexibile si personalizate de finatare de la Mercedes-Benz Financial Services Romania

"Trucks You Can Trust": promisiunea Mercedes-Benz facuta tuturor celor care au nevoie de un partener de incredere in afaceri

Mercedes-Benz Romania a livrat 40 de camioane catre Cartrans Preda, o companie specializata in transport intern si international de marfuri. Astfel, 30 de unitati Mercedes-Benz Actros si 10 unitati Noul Mercedes-Benz Actros s-au alaturat flotei Cartrans Preda, la sfarsitul anului trecut si, respectiv, inceputul lui 2012.

Achizitia a 20 unitati Actros 1844 LS MegaSpace Euro V EEV a fost facilitata de solutiile flexibile si personalizate de finantare prin credit oferite de Mercedes-Benz Financial Services Romania. Celelalte 10 de modele MP3 Actros 1844 LS MegaSpace Euro V EEV si a celor 10 unitati 1845 LSnRL cu cabina Stream Space, au fost oferite de alt finantator. De asemenea, contractul a avut si o componenta de trade-in, care a constat in modele Mercedes-Benz Actros 1841 LSnRL/LS aflate in utilizarea companiei de transport inca din 2005.

Pe langa cele 40 de camioane, contractul include si sistemul de management al flotelor, FleetBoard care ofera premisele optime pentru o eficienta sporita. Acest sistem, instalat pe toate cele 40 de autocamioane, contribuie la reducerea consumului de combustibil si a uzurii, reducand astfel intervalele de intretinere si eficientizand costurile.

In plus, sistemul FleetBoard al noului Actros dispune si de DispoPilot.Guide, un dispozitiv logistic FleetBoard ce ofera navigatie, difuzoare integrate pentru redarea vocala a informatiilor din sistemul de navigatie si suport inclus pentru autovehicul. Dispozitivul are un eran color fix de 7 inchi (17,78cm) si este omologat pentru industria auto.

,,Decizia de a completa flota Cartrans Preda prin achizitia de noi camioane Mercedes-Benz s-a bazat in primul rand pe economia de combustibil, siguranta si confortul pe care aceste autovehicule le ofera. In 1994 am pornit la drum alaturi de primul nostru camion - un Mercedes-Benz MB-814 de 4 tone - acum, cand ne aflam in topul transportatorilor am ales sa avem alaturi tot parteneri de incredere care ne vor aduce beneficii in termen de eficienta menite sa contribuie la succesul nostru," a declarat Decebal Popescu, Manager General Cartrans Preda.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si compania Cartrans a inceput in 2001, odata cu achizitia primelor camioane ale marcii germane.

,,Datorita experientei acumulate de-a lungul anilor de activitate, Cartrans Preda a ajuns, chiar in conditiile economice mai dificile din ultima perioada, sa reprezinte una dintre cele mai importante companii de transport la nivel national. Profesionalismul de care dau dovada s-a bazat pe cunoasterea detaliata si optimizarea structurii de costuri proprii, cu toate componentele aferente. Astfel, abordarea planurilor de achizitii de camioane din punctul de vedere al Costului Total de Achizitie si Exploatare (TCO - Total Cost of Ownership) s-a dovedit a fi similara cu filosofia Mercedes-Benz Trucks si a permis inceputul unui parteneriat pe termen lung," a precizat Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Romania - Divizia Trucks.

Cu o investitie totala de peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea completa a autovehiculului, noul Actros este primul camion care va intra in circulatie cu un design in conformitate cu noile cerinte Euro VI. Economia, manevrabilitatea superioara si confortul au reprezentat prioritatile pe parcursul dezvoltarii noului camion. Autovehiculul are o noua gama de cabine, noi motoare, un nou sasiu si un design atractiv cu unitati de iluminare deosebite. Design-ul ii confera camionului un aspect puternic si dinamic, evidentiind si caracterul aerodinamic desavarsit in urma celor 2.600 de ore pe care modelul le-a petrecut in tunelul aerodinamic. In plus, dimensiunile externe ale cabinelor asigura generozitatea spatiului interior in care soferii pot lucra, locui si se pot destinde.

Mercedes-Benz scrie un nou capitol in domeniul sistemelor de siguranta prin introducerea sistemului unic Proximity Control Assist cu functie stop-and-go, care controleaza acum automat acceleratia si franarea in blocajele din trafic - facilitand conducerea in orase sau in traficul de tip stop-and-go de pe autostrazi.

Noul Actros se remarca printr-o reducere a consumului de motorina cu trei pana la patru procente (Euro VI) sau sase pana la sapte procente (Euro V) fata de actualul Actros MP3. Aceste valori vor face ca noul Actros Euro VI sa fie cel mai eficient in transportul European, camionul care converteste cel mai eficient energia produsa de motorina in performanta.

Datorita manevrabilitatii crescute si confortului sporit, noul camion inregistreaza un consum scazut de combustibil si, totodata, ofera conducatorilor auto un grad mai mare de eficienta si comoditate la volan. De asemenea, cu un spatiu generos redimensionat, materiale si echipamente de inalta calitate, noul Actros ofera performante si confort la cele mai ridicate standarde. Cabina soferului este in acelasi timp loc de lucru, loc de odihna, sufragerie si zona de dormit.

Mai multe detalii despre Cartrans Preda sunt disponibile la adresa: www.cartrans.ro.


Mai multe informatii despre Mercedes-Benz Trucks pot fi accesate la adresele: www.mercedes-benz.ro/camioane si www.media.mercedes-benz.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe