Noul Focus RS se anunta un succes comercial de proportii

Noul Focus RS se anunta un succes comercial de proportii
  • Noul Ford Focus RS a inregistrat 1.500 de comenzi din Marea Britanie
  • Si totul fara ca vreunul din clientii sai sa fi apucat sa-l conduca
  • Preturile pornesc aici de la 28.940 lire sterline, cu taxe incluse
Distribuie pe Facebook

Modelul celor de la Ford a inregistrat deja 1.500 de comenzi. Numai din Marea Britanie si asta inainte de a fi scos la test drive de vreunul dintre clientii sai.

Americanii de la Ford au toate motivele de bucurie din lume. Noul Focus RS ii calca pe urmele ultimului Mustang si se vinde ca painea calda.

De exemplu, cea de-a treia generatie a legendarului hot-hatch a inregistrat numai in Marea Britanie undeva in jurul a 1.500 de comenzi prompte.

Si asta fara ca macar vreunul dintre clientii sai sa aiba posibilitatea de a-i testa capacitatile de accelerare, franare si asa mai departe.

Noul Ford Focus RS

Noul Ford Focus RS

Motivele pentru care noul Ford Focus RS a reusit sa-si atraga numerosi adepti de partea sa sunt totusi cat se simple si au legatura cu oferta in sine.

Intr-o alta ordine de idei, cea de-a treia generatie a legendarului hot-hatch impresioneaza in special prin motorizarea sa turbo de 2.3 litri.

Motorizare turbo de 2.3 litri si 350 de cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala in sase rapoarte pentru a pune in miscare rotile.

Toate cele patru roti, mai exact, noul Ford Focus RS fiind livrat la pachet alaturi de un sistem de tractiune integrala si Torque Vectoring.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.7 secunde, pentru cand viteza maxima este de circa 266 de kilometri pe ora.

Ford Focus RS - Noi poze

Ford Focus RS - Noi poze

Informatiile cu privire la timpul reusit la Nurburgring lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa clientii nu au nici un motiv real de ingrijorare.

Cea de-a treia generatie a legendarului hot-hatch se mai poate lauda inclusiv cu o suspensie, respectiv un set de frane modificate pentru un maximum de performanta.

Din punct de vedere estetic, noul Ford Focus RS ne intampina la exterior cu spoilere agresiv stilizate si jante supradimensionate, pe cand meniul interior aduce in prim plan volan si scaune sport. In Marea Britanie, preturile pornesc de la 28.940 lire sterline, majoritatea clientilor bifand totusi si cateva optionale.

Ford Focus RS - Noi poze

Ford Focus RS - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul Ford Focus RS
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2015