Noul Mustang se vinde ca painea calda, anunta cu mandrie Ford

Noul Mustang se vinde ca painea calda, anunta cu mandrie Ford
  • Noul Ford Mustang este un adevarat succes comercial
  • Modelul american a inregistrat pana acum 76.124 comenzi
  • Peste 25 de piete auto primesc o versiune RHD
Distribuie pe Facebook

Automobilul american a reusit sa cumuleze in prima jumatate a anului un total de 76.124 comenzi, fiind astfel cel mai bine vandut model sport la nivel planetar in perioada ianuarie - iulie 2015.

Fie ca iti place sau nu, noul Ford Mustang este un adevarat succes. Disponibil pentru prima oara la nivel global, automobilul american a inregistrat in prima jumatate a anului in curs nici mai mult, nici mai putin de 76.124 comenzi.

Succesul celei de-a sasea generatii a legendarului model sport de peste Ocean se datoreaza inclusiv deciziei oficialilor companiei de peste Ocean de a oferi si o versiune cu volan pe dreapta, comercializata in tari precum Marea Britanie, Africa de Sud, Noua Zeelanda, Australia, Japonia si asa mai departe.

Chiar daca Ford nu a publicat pentru moment nici un detaliu cu privire la acest subiect, nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca cele mai multe cereri pentru noul Mustang au venit din SUA, vanzarile crescand cu 70 de procente in luna august.

Ford Mustang RHD

Sudul Californiei reprezinta destinatia favorita a legendarului model sport de peste Ocean, ajuns intre timp la cea de-a sasea generatie, numarul comenzilor inregistrate dublandu-se in 2015.

Noul Mustang nu o duce deloc rau nici in Europa, aproximativ 2.000 de cereri venind numai din Marea Britanie, acolo unde livrarile vor lua startul abia peste doua luni, in noiembrie. Lucrurile merg ca pe roate si in Australia, acolo unde Ford are de onorat circa 3.000 de livrari.

Chiar daca si aici se afla pentru prima oara, cea de-a sasea generatie a legendarului model sport de peste Ocean a fost intampinat cu bratele deschise inclusiv pe piata auto din China, cele mai multe exemplare urmand a lua se indrepta catre Beijing, Guangdong si Shanghai.

In Romania, noul Ford Mustang este disponibil la vanzare in doua optiuni de motorizare, ambele pe benzina. Versiunea de baza ascunde sub capota un 2.3 turbo de 317 CP si porneste de la 37.000 euro, pe cand varianta de top ofera un V8 aspirat de cinci litri si 422 CP in schimbul unei sume minime de 42.000 euro.

Meniul standard cuprinde o transmisie manuala cu sase rapoarte, cei care prefera cutiile automate fiind nevoiti sa scoata din buzunare alti 2.000 de euro. In schimb, dorinta de a trece de la modelul Coupe la cel Convertible te va lasa fara 4.000 de euro.

Ford Mustang RHD

Ford Mustang RHD

Distribuie pe Facebook
mai multe