Opel adopta o noua strategie

Opel adopta o noua strategie
Distribuie pe Facebook

Astazi, Consiliul de Supraveghere al Adam Opel AG a aprobat un plan de afaceri important in aducerea Opel inapoi la profitabilitate durabila.

Planul vizeaza:

* Investitii in portofoliul de produse Opel/Vauxhall, combinate cu o noua strategie de vanzari

* O strategie de brand revizuita

* Planuri de care vizeaza reducerea costurilor materiale, de dezvoltare si productie, ca si a profita de sinergiile aliantei dintre GM si PSA Peugeot Citroen

* O strategie redefinita privind exportul si extinderea in piata Aceste elemente sunt necesare pentru revenirea la rezultate pozitive pentru Opel.


Stephen Girsky, Vice-Presedinte, General Motors si Presedinte al Consiliului de Supraveghere Opel, a declarat: "Planul aprobat astazi deschide calea pentru viitor puternic Opel. GM se afla in spatele Opel si incurajeaza atat managementul, cat si pe reprezentantii angajatilor sa continue sa lucreze impreuna pentru a satisface mai bine clientii si a reveni rapid la profitabilitate."

Wolfgang Schafer-Klug, Presedinte al Forumului European al Angajatilor si Vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere Adam Opel AG: "Planul de afaceri pentru 2012-2016 aprobat de Consiliul de Supraveghere este o baza buna pentru viitorul Opel. Sprijinul GM demonstreaza cat de importante sunt pentru companie ingineria europeana si sediile europeane ale Opel/Vauxhall. Opel trebuie sa se concentreze pe punctele sale forte pentru de a creste si a asigura locuri de munca, chiar intr-un mediu de piata dificil."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2012