Sa vezi si sa nu crezi! Petrom ieftineste carburantii!

Sa vezi si sa nu crezi! Petrom ieftineste carburantii!
Probabil pentru a "pregati" o scumpire mai zdravana, OMV Petrom a decis sa ieftineasca atat benzina, cat si motorina. Se pare ca benzina va fi mai ieftina cu 3 bani per litru si motorina cu 2 bani per litru.
Distribuie pe Facebook
OMV Petrom, cel mai mare operator de pe piata carburantilor, a decis scaderea preturilor la pompa, cu 3 bani per litru pentru benzina si 2 bani per litru de motorina.
In urma scaderii cotatiilor produselor petroliere, OMV Petrom a decis micsorarea preturilor de referinta la sortimentele de combustibil cu 3 bani/litru, respectiv 2 bani/litru. Preturile carburantilor din statiile de alimentare pot flucta intr-o marja de 5% comparativ cu preturile de referinta.
Dupa aceste ieftiniri, la statia din Soseaua Pipera din Bucuresti, spre exemplu, sortimentele de benzina vor costa 5,9 si, respectiv, 6,3 lei per litru, iar cele de motorina 5,97 si, respectiv, 6,18 lei pe litru, scrie economica.net.
In ultimele trei saptamani, Petrom a crescut pretul carburantului de doua ori, pe 24 aprilie si pe 3 mai.
Luni pretul barilului de petrol la bursa de la New York a scazut la 94 dolari, pentru prima data din decembrie, pe fondul inrautatirii crizei din Europa. Potrivit Bloomberg, pretul ar putea sa scada in continuare.
Distribuie pe Facebook
mai multe