Skoda Octavia are succes in Romania: cel mai bine vandut model in ultimii 5 ani

Skoda Octavia are succes in Romania: cel mai bine vandut model in ultimii 5 ani
  • SKODA Octavia este de 5 ani consecutiv cel mai bine vândut model de import din România
  • 18.011 unități livrate în ultimii 5 ani (2011: 4.318u; 2012: 3.350u; 2013: 2.949u; 2014: 3.473u; 2015: 3.921u)
  • 2.303 unități livrate deja în 2016
Distribuie pe Facebook

Romanilor le plac automobilele Skoda. Drept dovada sta si succesul modelului Octavia, care este de 5 ani cel mai bine vandut model de import la nivel national.

SKODA Octavia este de 5 ani de zile, consecutiv, cel mai bine vândut model de import din România. Cu un număr de peste 20.000 de unități livrate din 2011 și până în prezent, modelul Octavia a devenit preferatul românilor în ceea ce privește modelele importate. Pentru a sărbători acest rezultat, echipa SKODA România a lansat un spot aniversar prin care le multumește pentru încredere tuturor iubitorilor de Octavia.

SKODA Octavia este de 5 ani cel mai bine vândut model de import din România. O dovedesc atât cifrele, cât și o simplă observație a străzilor orașelor și drumurilor naționale din țară.

SKODA România le mulțumește pentru încredere tuturor iubitorilor de Octavia și lansează cu această ocazie un spot aniversar, dedicat celor care au ales să-și urmeze drumurile într-o mașină simpatică, încăpătoare și de încredere.

Preferința românilor pentru modelul Octavia de la SKODA este de la sine înțeleasă: atributele ei binecunoscute satisfac orice gusturi.

Octavia este o mașină de încredere, fiabilă, bine proporționată, cu un raport excelent calitate-preț. Dar oferă și un spațiu interior conceput pentru familii mari și mici, și confort inclusiv la drum lung. Conducătorii de Octavia devin cei mai buni ambasadori ai mărcii, prin modul plin de grijă și bucurie cu care vorbesc de automobilul lor.

”Am ales să folosim un mesaj aniversar prin care să vorbim publicului autohton despre marile emoții și satisfacții din viața posesorilor de Octavia. Aceștia sunt oameni deschiși, calzi, iubitori, dornici de aventură, familiști. Spotul are o căldură și o sensibilitate cu care te identifici ușor, o poftă de viață molipsitoare și un sentiment de siguranță egalat doar de plăcerea de a conduce o Octavia”, spune Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager SKODA România.

Distribuie pe Facebook
mai multe