Cum ti se pare ideea unui Mercedes CLA Shooting Brake?

Cum ti se pare ideea unui Mercedes CLA Shooting Brake?
S-a intamplat in cazul modelului Mercedes CLS si, cel mai probabil, se va mai intampla inca o data, acum ca gama de modele a constructorului german s-a inmultit si cu un CLA. In cazul in care nu ti-ai dat inca seama despre ce este vorba, ei bine... vorbim despre acea reteta magica, care presupune transformarea tuturor coupe-urilor cu patru usi din Stuttgart in automobile nonconformiste, dar practice in acelasi timp, adica, pe scurt, in Shooting Brake-uri.
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis, Mercedes si-a inmultit gama de modele cu un al doilea coupe cu patru usi care, de-aceasta data, are la baza ultima generatie a hatchback-ului A-Class. Automobilul cu pricina, dezvaluit zilele trecute in cazul Salonului Auto de la Detroit, poarta numele de CLA si isi propune sa exploreze, respectiv sa cucereasca noi segmente de piata.

Iar pentru a se achita de aceasta sarcina de doua ori mai bine, nu ar fi de mirare ca proaspat lansatul Mercedes CLA sa fie disponibil, la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, atat intr-o versiune coupe cu patru usi, cat si intr-o varianta Shooting Brake.

Am mai trecut printr-o astfel de situatie si, cum constructorul din Stuttgart are teren de recuperat in fata rivalilor de la Audi si BMW (in materie de vanzari), nu vedem de ce nu s-ar mai intampla inca o data o astfel de... minune.

Pana va primi insa statulul de model oficial, asta daca acest lucru se va intampla in cele din urma, noul Mercedes CLA Shooting Brake ni se dezvaluie in mod virtual, multumita artistului malaezian Theophilus Chin.

Mercedes CLA Shooting Brake - Ipoteza de design

Mercedes CLA Shooting Brake - Ipoteza de design

Mercedes CLA Shooting Brake - Ipoteza de design

Distribuie pe Facebook
mai multe