Iata cum ar putea arata noul Volkswagen Golf VII Estate

Iata cum ar putea arata noul Volkswagen Golf VII Estate
Volkswagen a lansat recent un nou Golf, insa 'munca' inginerilor germani la cea de-a saptea generatie a popularului automobil din Wolfsburg nu se incheie aici.
Distribuie pe Facebook

Incepand cu anul viitor, iubitorii de hot-hatch-uri se vor putea bucura din plin de serviciile celei de-a saptea generatii a legendarului Volkswagen Golf GTI. De asemenea, tot de anul viitor, ultima generatie a popularului Volkswagen Golf va putea fi comandata si intr-o versiune Estate, ce i se va alatura variantei hatchback proaspat-lansate. Desi informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, exista unele zvonuri care afirma ca noul Volkswagen Golf Estate va beneficia de un portbagaj marit, capacitatea de incarcare urmand a creste cu pana la 120 litri comparativ cu modelul hatchback.

Lansata in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris, cea de-a saptea generatie a automobilului din Wolfsburg cantareste cu pana la 100 de kilograme mai putin decat predecesorul sau, consumul de carburant coborand astfel cu pana la 23 de procente. Ca si pana acum, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie o gama de motorizari variata, formata atat din motoare diesel, cat si pe benzina; gama varianta de motorizari care se prezinta in felul urmator:

  • 1.2 TSI de 85 sau 105 cai putere;
  • 1.4 TSI de 122 sau 140 cai putere;
  • 1.6 TDI de 105 CP si 250 Nm;
  • 2.0 TDI de 150 CP si 320 Nm.

Iata cum ar putea arata noul Volkswagen Golf VII Estate


Distribuie pe Facebook
mai multe