Pentru moment pare doar un vis frumos, insa... ce-ai zice de o Skoda Superb Coupe?

Pentru moment pare doar un vis frumos, insa... ce-ai zice de o Skoda Superb Coupe?
  • Internetul ne aduce o versiune Coupe a noii Skode Superb
  • Cele doua imagini digitale ne dezvaluie un model tare atragator
  • Producatorul ceh lanseaza in schimb un SUV cu sapte locuri
Distribuie pe Facebook

Motorizari turbo de pana la 280 CP, cutii manuale sau automate cu dublu ambreiaj si sisteme de tractiune fata sau integrala. Mai ca suna mult prea bine pentru a fi adevarat, nu-i asa? Oh, wait...

Era abia inceputul anilor 2000 atunci cand Skoda lansa pe piata conceptul Tudor. O lacrima de bucurie se scurgea pe chipul tuturor celor care au visat dintotdeauna la un coupe accesibil.

De atunci si pana in prezent au trecut ceva mai bine de doua decenii, iar producatorul ceh de automobil a tot sarit peste producerea unei versiuni de serie a prototipului anterior amintit.

Chiar si asa, fanii marcii din Mlada Boleslav nu au incetat sa spere la un coupe accesibil. Din aceasta cauza au luat pana la urma nastere si urmatoarele doua fotografii digitale.

Fotografii care incearca sa surprinda cum pot ele mai bine modul in care ar arata o potentiala varianta in doar doua portiere a actualei generatii destinata modelului Skoda Superb.

Acum, pe langa ce observi in imaginile cu pricina, adauga si o gama de motorizari turbo de pana la 280 CP, cutii manuale sau automate cu dublu ambreiaj si sisteme de tractiune fata sau integrala.

Rezultatul final ar trebui sa coincida cu cel mai atragator coupe in gama <30.000 de euro insa, din motive care noua ne scapa, oficialii Skoda par sa nu fie de acord cu aceasta teorie.

In libera traducere, Skoda va sari inca o data peste posibilitatea de a oferi o versiune in doua usi a navei sale amiral, marca din Mlada Boleslav preferand in schimb un SUV cu sapte locuri.

Skoda Superb Coupe - Ipoteza de Design

Skoda Superb Coupe - Ipoteza de Design

Sursa Foto: Theophilus Chin

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2016