Sunt mari sanse ca noua Skoda Kodiaq sa arate exact asa

Sunt mari sanse ca noua Skoda Kodiaq sa arate exact asa
  • Noua Skoda Kodiaq debuteaza public in toamna acestui an
  • SUV-ul ceh are la baza aceeasi platforma modulara MQB precum ultimul Volskwagen Tiguan
  • Gama de motorizari promite unitati turbo pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

O fotografie digitala realizata pe baza schitelor oficiale ne dezvaluie cum ar putea arata la exterior noua Skoda Kodiaq.

Chiar daca au mai ramas doar trei luni si cateva saptamani pana la mult anticipatul sau debut, Skoda nu a publicat pana la acest moment nici macar o singura imagine oficiala a noului Kodiaq.

Producatorul auto ceh a venit in schimb cu doua schite exterioare, una dintre acestea transformandu-se intr-o fotografie digitala care incearca sa se apropie cat mai mult de realitatea pe care o va aduce caroseria viitorului SUV din Mlada Boleslav.

Un SUV care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, are la baza aceeasi platforma modulara MQB a Grupului Volkswagen precum ultima generatie a modelului Tiguan.

Spre deosebire insa de aceasta, noua Skoda Kodiaq va avea parte de o configuratie interioara cu trei randuri de scaune si sapte locuri. Un plus de spatiu este asteptat, de asemenea, sa-si faca aparitia si la nivelul capacitatii de incarcare a portbagajului.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ultimele zvonuri cu privire la viitorul SUV din Mlada Boleslav anunta unitati turbo pe benzina si motorina cu capacitati de pana la doi litri.

Exceptand motoarele traditionale din gama TDI si TSI, clientii modelului ceh ar putea primi si un sistem de propulsie hibrid, care in cazul conceptului VisionS mixa un benzinar turbo de 1.4 litri cu doua motoare electrice si o baterie de 12.4 kWh.

Daca totul merge bine si nu apare intre timp niciun fel de schimbare de planuri, noua Skoda Kodiaq va fi prezentata in mod public in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna.

Skoda Kodiaq - Ipoteza de design

Sursa Foto: IndianAutosBlog

Distribuie pe Facebook
mai multe