A facut-o dauna in Ungaria si a venit cu ea pe roti pana la Buzau. Pe drum a luat O SINGURA amenda

A facut-o dauna in Ungaria si a venit cu ea pe roti pana la Buzau. Pe drum a luat O SINGURA amenda
  • A avut un accident pe autostrada in Ungaria
  • Si-a peticit masina si si-a continuat drumul
  • A fost oprit si amendat o singura data, in Covasna
Distribuie pe Facebook

Un roman care a avut un accident pe autostrada in Ungaria si-a peticit masina si si-a continuat drumul pana acasa, in Buzau.

Daca mai aveai vreo indoiala ca romanul este inventiv, uite inca o dovada care sa-ti spulbere orice urma de ezitare. Numai ca prin inventivitatea lui, conationalul din acest articol si-a pus viata lui si a pasagerilor in pericol. Ca sa nu mai vorbim de ceilalti participanti la trafic.

Accident dubita Ungaria

Omul nostru conducea o autoutiliara Mercedes-Benz Sprinter si a avut un accident pe autostrada M7 din Ungaria, dinspre lacul Balaton spre Budapesta. Vehiculul s-a lovit de parapet si s-a rasturnat dar din fericire nu au fost victime, pasagerii suferind doar cateva rani usoare.

Accident dubita Ungaria

Masina a fost serios avariata, mai ales in partea din spate care a fost pur si simplu smulsa. Parbrizul a fost facut si el tandari. Politia a venit la locul faptei insa legile ungare nu permit confiscarea unui vehicul accidentat, asa ca dupa ce au plecat politistii, omul nostru si-a peticit masina cu banda adeziva si carton si a pornit spre casa, scriu cei de la Digi24.

Accident dubita Ungaria

Dupa ce s-a mai oprit intr-o benzinarie pe teritoriul Ungariei la aproximativ 300 de kilometri de locul accidentului, unde au si fost facute aceste imagini, acesta a intrat in Romania si 600 de kilometri mai tarziu a ajuns acasa, la Buzau. Potrivit aceleiasi surse, soferul a fost oprit si amendat de politie o singura data, intr-o parcare din Covasna.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2019