A fost la un pas sa arda. Masina de 1050 CP s-a umplut toata de fum

A fost la un pas sa arda. Masina de 1050 CP s-a umplut toata de fum
  • Noul McLaren Speedtail a fost la un pas sa se aprinda
  • Inginerii care testau bolidul britanic au intervenit la timp
  • Succesorul legendarului F1 a primit sub capota un sistem hibrid
Distribuie pe Facebook

Compania producatoare mai are cel putin sase luni la dispozitie pentru a se asigura ca astfel de incidente nu se vor mai intampla.

Anuntata inca de la sfarsitul anului trecut, noua masina cu trei locuri de la McLaren promite sa eclipseze legenda cunoscuta in lume sub numele de F1.

Modelul Speedtail, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, vine cu un sistem de propulsie hibrid si undeva in jurul a 1.050 de cai putere.

Odata intrat in productia de serie, automobilul respectiv va deveni cel mai rapid produs oferit de compania britanica, multumita vitezei de 403 km/h.

Dar sistemul de propulsie anterior mentionat, care combina un benzinar in opt cilindri cu un motor eletric, nu inseamna doar performanta pura.

Complexitatea acestuia ar putea cauza inclusiv incidente neplacute, un prototip al extremului McLaren Speedtail fiind de curand aproape sa ia foc.

Inginerii care testau noua masina cu trei locuri a companiei britanice au reactionat imediat si au inlaturat orice pericol de aprinderea care plutea in aer.

Ulterior, oficialii au anuntat ca automobilul respectiv a experimentat o problema electrica si nimeni nu a fost ranit in urma evenimentului cu pricina.

Dupa cum precizam si la inceputul acestui material, livrarile sportivei cu 1.050 de cai putere sub capota vor lua startul in cursul anului viitor.

Noul McLaren Speedtail va fi construit, asemeni legendarului F1, intr-o editie limitata la numai 106 exemplare si va avea o viteza maxima de 403 km/h.

Preturile masinii britanice cu trei locuri vor pleca de la 1.75 milioane de lire sterline, fara a lua in calcul taxele aferente tarii in care se va face inmatricularea.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2019