Adio, Audi R8: ASTA patesti daca iti inseli nevasta!

Adio, Audi R8: ASTA patesti daca iti inseli nevasta!
  • Un Audi R8 a suferit daune serioase la interior si exterior
  • Supercarul german a cazut victima furiei unei sotii inselate
  • Pagubele inregistrate depasesc cateva mii bune de euro
Distribuie pe Facebook

Un Audi R8 de prima generatie a suferit daune de cateva mii bune de euro dupa ce a fost implicat intr-un accident... conjugal.

In ciuda a ceea ce ai putea crede initial, acest Audi R8 nu a fost surprins chiar in mijlocul unei tornade. In schimb, automobilul de inalta performanta din Ingolstadt a cazut victima... furiei unei sotii inselate.

Judecand dupa cele doua fotografii publicate pe internet - nu stim inca daca de faptas pentru a se lauda sau daca de victima pentru a se plange, pagubele suferite de supercarul german par sa se ridice la cateva mii bune de euro.

Si asta pentru ca nu doar exteriorul a avut de suferit - unde zgarieturilor de la nivelul caroseriei li se alatura (cel putin) o luneta si o pereche de stopuri sparte, numeroase daune fiind intalnite si la interior.

Altfel spus, tapiteria de piele a fost "remodelata" atat la nivelul panoului de bord, cat si la nivelul scaunelor sport, pe cand ceasurile si ecranul tactil au disparut complet din peisaj, fara nici un fel de urma.

Dezastrul lasat in urma de sotia inselata ne impiedica sa mai descoperit si alte lipsuri, insa inclusiv parbrizul pare sa fi fost luat la tinta de razbunatoarea femeie. Asadar, de asta nu e bine sa inseli! Printre altele...

PS: Oare ce s-ar fi intamplat daca acest Audi R8 nu ar fi fost un model Coupe... ci unul Spyder?

Audi R8 distrus

Audi R8 distrus

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2015