Cocalarul cu Volkswagen TDI ajunge cu masina in sant dupa ce depaseste pe linie continua, in curba, pe un drum alunecos

Cocalarul cu Volkswagen TDI ajunge cu masina in sant dupa ce depaseste pe linie continua, in curba, pe un drum alunecos
  • Cocalarul cu Volkswagen TDI ajunge cu masina in sant dupa ce depaseste pe linie continua, in curba, pe un drum alunecos
  • Singura victima care va avea nevoie de ingrijiri serioase este, din fericire, doar Bora vinovata de acest accident
Distribuie pe Facebook

Singura victima care va avea nevoie de ingrijiri serioase in urma acestui accident este, din fericire, doar Bora la volanul careia soferul de la Bistrita-Nasaud, cu aspiratii si impresii de pilot, se afla.

Soferul unui Volkswagen Bora TDI a devenit, pentru un weekend, cel mai cunoscut roman din tara, dupa ce a facut inconjurul internetului si, totodata, al posturilor de televiziune. Nu a descoperit tratamentul impotriva cancerului sau, daca tot este la moda, contra noului coronavirus, ci a dat dovada inca o data, daca mai era cumva nevoie, ca daca detii un permis de conducere nu inseamna neaparat ca esti si un pilot de curse.

Despre ce este vorba, mai precis, aflam chiar din urmatorul material video, insa, pe scurt, lucrurile sunt cat se poate de clare: sa depasesti pe linie continua, in curba, pe un drum alunecos, este o dovada crasa de prostie, si nu smecherie, si meriti sa ai permisul suspendat pe multi ani de-acum incolo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2020