Topul celor mai fiabile masini. Ce sa cumperi ca sa scapi de stres, nervi si emotii

Topul celor mai fiabile masini. Ce sa cumperi ca sa scapi de stres, nervi si emotii
  • Sfarsitul acestei saptamani aduce un nou studiu de fiabilitate
  • El masoara frecventa aprinderii martorului check engine in bord
  • Au fost luate in calcul 5.6 de milioane de masini noi si vechi
Distribuie pe Facebook

Un nou studiu al fiabilitatii confirma teoria potrivit careia masinile japoneze reprezinta alegerea ideala pentru cei care vor sa scape de stres, nervi si, nu in ultimul rand, emotii.

Chiar daca ar putea parea floare la ureche, procesul de achizitie a unei masini nu reprezinta nici pe departe o simpla formalitate. Mai ales in cazurile in care bugetul este limitat, iar singurele optiuni care se incadreaza vin de pe piata SH.

Numarul de kilometri din bord, motorul ascuns sub capota, dar si anul de fabricatie, toate aceste aspecte influenteaza durata de viata a unui vehicul. La fel si experientele anterioare, daca fostul proprietar a respectat ori ba frecventa schimbului de ulei, a vitezelor la service etc.

De cealalta parte, nici masinile de ultima generatie nu mai reprezinta o garantie a faptului ca totul va functiona ca la carte cel putin pana la expirarea garantiei. Drept urmare, totul pare sa tina mai degraba de noroc decat de suma cheltuita...

Spre fericirea persoanelor care planuiesc achizitionarea unui vehicul in urmatoarea perioada de timp, sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul unui nou studiu de fiabilitate. Care, dupa cum vei vedea, masoara frecventa aprinderii martorului check engine intre 01.10. 2017 si 30.09. 2018.

La realizarea urmatoarei statistici, site-ul CarMD a luat in calcul peste 5.6 de milioane de masini fabricate din 1996 si pana in 2018. Iare si care sunt produsele care tind sa se confrunte cel mai rar cu problema anterior mentionata:

Cele mai fiabile masini

Cele mai fiabile masini

Cele mai fiabile masini

Totodata, studiul americanilor vorbeste inclusiv despre acele vehicule ale caror reparatii costa aproape o nimica toata in cazul in care martorul check engine isi face totusi aparitia in cadrul panoului de bord:

Cele mai fiabile masini

Cele mai fiabile masini

Cele mai fiabile masiniCele mai fiabile masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cele mai fiabile masini
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2018