5 motive pentru care TREBUIE sa cumperi o masina condusa de o femeie

5 motive pentru care TREBUIE sa cumperi o masina condusa de o femeie
  • Cumpararea unei masini second nu e deloc o misiune usoara
  • Exista numeroase riscuri si moduri in care te poti pacali
  • Achizitionarea unui vehicul de la o femeie ar putea fi lozul castigator
Distribuie pe Facebook

Achizitionarea unui automobil la mana a doua este, de cele mai multe ori, o operatiune greoaie si extrem de riscanta.

Diferentele majore dintre ce se spune in anuntul publicat pe internet si starea reala a masinii pe care vrei sa o cumperi, refuzul vanzatorului de a accepta anumite teste sau imposibilitatea acestuia de a prezenta diferite documente ale vehicului pe care cauta sa il vanda, astfel de elemente...

... transforma experienta achizitionarii unui automobil la mana a doua intr-un cosmar care, de cele mai multe ori, lasa impresia ca nu se mai sfarseste niciodata. In unele situatii mai este si problema comportamentului vanzatorului, care te face sa te intrebi daca chiar iti doresti sa cumperi ceva de la el.

O solutie pentru a evita toate aceste neplaceri ar putea fi cautarea unei masini vandute de o femeie. O astfel de decizie are si alte avantaje, dupa cum vom vedea in randurile imediat urmatoare, avantaje care se tranduc - mai mult sau mai putin - printr-o achizitie pe care nu o vei regreta.

1. Femeile au nevoie de o ora sa parcheze, dar sunt mai prudente la volan

Cu toate ca nu exista padure fara uscaciuni, femeile sunt - in general - mai responsabile la volan decat barbatii. Nu incalca nici pe departe la fel de des regulile de circulatie precum reprezentantii sexului masculin si nici vorba sa riste vreun accident doar pentru a ajunge mai repede la destinatie.

2. Femeile au grija de propria lor masina asa cum au de propriul lor par

Automobilul unei femei va fi de cele mai multe ori mai bine intretinut decat vehiculul unui barbat, reprezentantele sexului feminim vizitand destul de des... nu doar spalatoriile, ci si parfumeriile. In unele cazuri te-ai putea intreba daca masina pe care vrei sa o cumperi chiar a fost rulata vreodata.

3. Femeile isi intretin propria lor masina asa cum isi intretin propriul lor corp

Nu o sa vezi niciodata o femeie schimband in uleiul in spatele blocului, toate aceste operatiuni facandu-se in unitatile specializate. Totodata, sunt extrem de putine sanse sa vezi o reprezentanta a sexului feminim conduca un automobil care sta sa cada: intotdeauna va vizita service-ul la nevoie.

4. Femeile nu conduc nici pe departe la fel de mult precum barbat

O masina care i-a apartinut unei femei, daca a mai fost si cumparata de noua - asa cum se intampla in numeroase cazuri, nu va avea niciodata atat de multi kilometri precum cea a unui barbat. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului se limiteaza la condusul pe distante scurte, in special in oras.

5. Femeile isi cumpara de cele mai multe ori masinile de noi

Pentru ca nici nu sunt la fel de pricepute ca barbatii pe partea mecanica, dar si pentru ca nici nu vor sa isi bata capul cu acest aspect, cele mai multe dintre femei aleg sa isi cumpere masinile de noi. Astfel ca atunci cand le vand sunt tot noi, daca tinem cont de cum le ingrijesc si cat de putin le conduc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 August 2018