A fost furata in '91, insa hotii nu au condus-o aproape deloc. Politia a recuperat-o in 2018, iar acum se vinde ca noua

  • Un Mercedes SL fura in '91 si recuperat in 2018 e de vanzare
  • Automobilul german are numai 1.908 kilometri in bord
  • Motorul ascuns sub capota vine cu opt cilindri si cutie automata
Distribuie pe Facebook

Masina germana cu o caroserie in doua portiere si plafon retractabil gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri.

Cea mai interesanta poveste pe care o vei auzi in acest sfarsit de luna martie are ca subiect principal un Mercedes SL de generatie mai veche, scos de curand la licitatie pe site-ul american Copart.

Fabricat in urma cu mai bine de doua decenii si jumatate, la inceputul decadei 1990, automobilul german cu o caroserie in doua portiere si plafon retractabil a fost furat dintr-un showroom in 1991.

Recuperat de autoritatile din SUA la finele lui 2018, dupa aproximativ 27 de ani de cautari si investigatii, autoturismul in cauza a fost scos de curand la vanzare de catre o companie de asigurari.

Acest Mercedes SL de generatie mai veche are numai 1.908 kilometri in bord, semn ca hotii au tinut automobilul german cu o caroserie in doua portiere si plafon retractabil departe de privirile curiosilor.

In ceea ce priveste reteta propriu-zisa a autoturismului in cauza, aceasta mai cuprinde si un propulsor aspirat cu opt cilindri in V, de cinci litri, cuplat la o cutie automata cu patru trepte de viteza.

Totodata, acest Mercedes SL de generatie mai veche se mai poate lauda si cu piele de culoare bej, stergatoare pentru faruri si, nu in ultimul rand, sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Mercedes 500 SL de vanzare

Mercedes 500 SL de vanzare

Mercedes 500 SL de vanzare

Mercedes 500 SL de vanzare

Mercedes 500 SL de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes 500 SL de vanzare
mai multe