A platit 6.500 de dolari pe cel mai ieftin M5 cu motor V10. Cand a ajuns la service pentru verificari...

A platit 6.500 de dolari pe cel mai ieftin M5 cu motor V10. Cand a ajuns la service pentru verificari...
  • A platit 6.500 de dolari pe cel mai ieftin M5 cu motor V10
  • Cand a ajuns la service... a avut insa parte de un soc
  • Preturl reparatiilor ar putea tripla valoarea acestui BMW
Distribuie pe Facebook

... a avut parte de un soc. Costul reparatiilor ar putea tripla pretul de achizitie al sedanului asamblat de BMW in urma cu aproximativ un deceniu.

Echipat cu un motor in zece cilindri si disponibil la vanzare inclusiv in compania unei transmisii manuale, vechiul BMW M5 E60 ar putea fi cel mai grozav sedan din istorie.

Lansat pe piata acum mai bine de un deceniu, la mijlocul anilor 2000, automobilul producatorului bavarez concureaza insa si pentru titlul de cea mai putin fiabila berlina.

Nu au fost deloc rare cazurile in care cuzinetii au ajuns sa distruga propulsorul de cinci litri aflat sub capota, iar operatiunea de inlocuire costa intre 35.000 - 40.000 dolari.

Probleme neplacute ar putea cauza si deja celebra cutie de viteze SMG, la care BMW a renuntat odata cu incheierea productiei vechiului M5 E60 - din vara anului 2010.

Asa cum spuneam si in urma cu aproximativ o saptamana, automobilul producatorului bavarez este, probabil, cea mai tare masina pe care NU vrei sa o cumperi.

Si cu toate acestea, un celebru YouTuber de peste Ocean a facut de curand o astfel de achizitie, americanul alegand sa plece acasa cu... cel mai ieftin exemplar functional.

Doar 6.500 de dolari a costat acest BMW M5 E60 de culoare rosie insa, dupa cum urmeaza sa vezi din materialul video de mai jos, pretul reparatiilor depasesc suma respectiva.

Undeva in jurul a 5.000 de dolari costa numai inlocuirea cuzinetilor si a pompei Vanos, astfel automobilul producatorului bavarez risca sa "explodeze" in orice moment.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2018