Autoritatile americane au scos la vanzare 149 de masini confiscate de la un cuplu care ar fi furat 800 de milioane de dolari

Autoritatile americane au scos la vanzare 149 de masini confiscate de la un cuplu care ar fi furat 800 de milioane de dolari
  • Autoritatile americane au scos la vanzare 149 de masini
  • Vehiculele in cauza au fost confiscate in decembrie 2018
  • Printre acestea si-a facut aparitia si o... barca
Distribuie pe Facebook

Printre achizitiile facute de Jeff si Paulette Carpoff se numara inclusiv 11 exemplare Plymouth Road Runner, noua automobile Dodge Challenger, dar si sapte modele Ford Mustang.

Nu mai putin de 149 de masini confiscate de autoritatile americane in decembrie 2018 de la proprietarii DC Solar din California au fost scoase zilele acestea la licitatie, pe site-ul Apple Towing Co.

Jeff si Paulette Carpoff sunt banuiti ca au folosit mare parte din suma de 800 de milioane de dolari adunata pentru finantarea companiei de energie alternativa in scopuri personale, pentru propria bunastare.

Masini scoase la licitatie

Printre achizitiile cuplului se numara inclusiv 11 exemplare Plymouth Road Runner, noua automobile Dodge Challenger, plus sapte modele Ford Mustang - dintre care patru replici ale celebrului Eleanor.

De la aceiasi proprietari ai companiei DC Solar din California au mai fost confiscate si scoase la licitatie si mai multe masini exotice, dupa cum este cazul unui Bentley Continental GT V8 S din 2017.

Totodata, de la Jeff si Paulette Carpoff au mai ajuns pe site-ul Apple Towing Co. si un Jaguar XKR-S cu aproape 1.500 de kilometri la bord, dar si barca Bennington Pontoon 23SSBXP - cu tot cu remorca.

Masini scoase la licitatie

La momentul de fata, cea mai apriga batalie se da pentru un exemplar Plymouth Road Runner din 1968, cu doar 8 mile pe ceasuri, care a adunat 187 de oferte diferite, printre si una de 45.500 de dolari.

In schimb, cel mai scump automobil al cuplului este modelul Continental GT V8 S fabricat de Bentley in urma cu numai doi ani, pe care cumparatorii au oferit chiar si sume de peste 128.000 de dolari.

Mai multe informatii, dar si fotografii cu masinile confiscate de autoritatile americane de la proprietarii companiei DC Solar din California sunt disponibile, evident, pe pe site-ul Apple Towing Co.

Masini scoase la licitatie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2019