Cea mai cunoscuta masina de la Audi, pe cale sa devina istorie. Nemtii au anuntat oficial ca celebrul A6 va fi redenumit A7

Cea mai cunoscuta masina de la Audi, pe cale sa devina istorie. Nemtii au anuntat oficial ca celebrul A6 va fi redenumit A7
  • Cea mai cunoscuta masina de la Audi, pe cale sa devina istorie
  • Nemtii au anuntat oficial ca celebrul A6 va fi redenumit A7
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului care concureaza impotriva unor rivali precum BMW Seria 5, Mercedes E-Class ori Volvo S90 este asteptata sa debuteze oficial - in premiera mondiala, in 2025.

Prezentata publicului larg acum mai bine de cinci ani, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de compania Audi sub numele de A6 va fi si ultima din istorie, legendarul producator auto din Ingolstadt anuntand de curand, pe parcursul zilelor anterioare, ca popularul sau vehicul de dimensiuni mari va primi o noua identitate. Despre ce este vorba, mai exact?

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand din 2025, viitoarea alternativa la trio-ul format din BMW Seria 5, Mercedes E-Class, dar si Volvo S90, daca mai trebuia cumva mentionat, isi va intampina cumparatorii, mai mult sau mai putin surprinzator, sub denumirea de A7.

Din nefericire, impactul pe care redenumirea binecunoscutului A6 il va avea asupra familiei Audi A7, lansata pe piata in urma cu mai bine de zece ani si ajunsa recent, intre timp, la generatia cu numarul doi, nu reprezinta decat o mare necunoscuta si un mister urias. Cu precizarea ca cele mai recente zvonuri si speculatii dezvaluie ca sedanul ar putea disparea din peisaj.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Noul Audi A6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2023