Cel mai inrait colectionar din lume isi vinde toate masinile Nissan Skyline: una costa doar 2.000 dolari!

Cel mai inrait colectionar din lume isi vinde toate masinile Nissan Skyline: una costa doar 2.000 dolari!
  • O companie japoneza are la vanzare multiple masini Nissan Skyline
  • Vorbim despre exemplare din generatii precum R32, R33 si chiar R34
  • Clientii sunt asteptati la fata locului inclusiv cu diferite piese
Distribuie pe Facebook

Este vorba despre un model in patru portiere apartinand generatiei R34, de a carei propulsie se ocupa o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie - oferita, aparent, alaturi de o cutie automata cu patru rapoarte.

Garajul unei companii japoneze care se ocupa cu... dezmembrarea masinilor Nissan Skyline R32, R33 si R34 ar putea deveni urmatoarea destinatie favorita a celor care au pus pe piedestal legendarul model din Tara Soarelui Rasare.

Pe langa caroseriile in doua sau patru portiere, motoarele cu sau fara turbo, plus alte piese si componente de diferite tipuri, "vizitatorii" vor mai putea achizitiona de la fata locului si automobile intregi - unele mai scump, altele mai ieftin.

Un exemplu specific celei din urma categorii il reprezinta o berlina Nissan Skyline apartinand generatiei R34, cu motor aspirat sub capota si cutie automata, din pacate, disponibila in schimbul unei sume care nu depaseste 2.000 dolari.

Aceeasi companie japoneza se ofera inclusiv sa ii ajute pe cumparatorii americani cu stocarea masinilor mai "noi" pana cand ele vor putea fi importate in mod legal - serviciu pentru care clientii vor trebui sa plateasca o taxa lunara de 50 dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe