Culmea soferului prost si inconstient: vitezoman din Dorohoi lasat fara permis de 4 ori intr-o zi

Culmea soferului prost si inconstient: vitezoman din Dorohoi lasat fara permis de 4 ori intr-o zi
  • Prima amenda a fost in localitate
  • A mers cu 215 km/h in afara localitatii
  • Ultima amenda, la doar cativa kilometri fata de penultima
Distribuie pe Facebook

Cand credeai ca le-ai vazut pe toate, apare un caz precum cel de acum, care te face sa realizezi ca unii soferi sunt absolut fabulosi. In sensul rau. Este si cazul acestui individ din Dorohoi care a ramas fara permis de 4 ori, intr-o singura zi.

Politia Rutiera a dat publicitatii un caz destul de... special. E vorba de un barbat de 43 de ani din Dorohoi care a fost prins in aceeasi zi de echipajele rutiere echipate cu aparate radar, incalcand viteza legala. Dar nu oricum, ci cu mult peste limita legala, suficient incat sa i se suspende de fiecare data permisul.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Neamt au depistat un sofer din Dorohoi, judetul Botosani, care conducea cu viteze cuprinse intre 126 si 215 km/h. In toate cele 4 cazuri, viteza fiind mai mare de 50 km/h decat cea permis, i-au dat soferului cate o amenda de 1.305 lei si i-au retinut permisul cate 90 de zile. Adica omul grabit a platit doar intr-o zi amenzi de 5220 lei (sau valoarea minima de 2610 lei in 48h) si a reusit performanta de a ramane fara permis de 4 ori. Ceea ce, din pacate, nu inseamna 90 de zile fara permis inmultit cu 4, ci doar 90 de zile...

Dar cat de prost si inconstient sa fii sa te prinda radarul pe DN2, in localitatea Horia, cu 126 km/h, sa primesti amenda si sa ramai fara permis, dupa care sa te prinda iar tot cu 126 km/h, sa primesti iar amenda, dupa care in afara localitatii sa te prinda iar cu 215 km/h, ca la final sa te ia radarul din nou cu 130 km/h in localitate? Mai amuzant este ca penultimul radar luat cu 215 km/h a fost inainte de localitatea Secuienii Noi, iar ultimul, cu 130 km/h, fix in aceasta localitate, cativa kilometri mai jos...

Probabil ca soferul din Dorohoi, nu foarte inteligent, a dat crezare zvonurilor de la prieteni buni, conform carora, daca iei o amenda de viteza intr-o zi, in restul zilei poti merge cu cat vrei, ca Politia Rutiera nu are voie sa-ti dea amenda pentru aceeasi contraventie. Nimic mai gresit! Daca incalci legea, poti sa fii amendat si de 100 de ori intr-o zi. Asa cum ne-a demonstrat-o si stimabilul sofer despre care v-am povestit aici, un minunat contribuitor la bugetul de stat cu amenzi luate prosteste.

Distribuie pe Facebook
mai multe