De ce lipseste noua SUPRA din Need For Speed Heat? Raspunsul Toyota a devenit rapid VIRAL

De ce lipseste noua SUPRA din Need For Speed Heat? Raspunsul Toyota a devenit rapid VIRAL
  • Toyota lipseste din noul joc Need for Speed
  • Raspunsul japonezilor a devenit viral
  • Lista de masini include peste 120 de modele
Distribuie pe Facebook

Toyota lipseste cu desavarsire din noul joc Need For Speed iar un fan a vrut sa afle motivul. Raspunsul initial al constructorului japonez de automobile a devenit rapid viral, insa a fost sters la scurt timp si inlocuit de o explicatie mai ampla.

Asa cum bine stii, celebra serie Need For Speed se intoarce cu un nou titlu: Heat. Compania producatoare a publicat recent primele clipuri video oficiale dar si toate masinile care vor putea fi tunate si mai apoi conduse prin Palm City.

Numai ca, surpriza! Toyota nu se afla pe aceasta lista, chiar daca japonezii au lansat recent poate cea mai asteptata masina sport a anului. Ne referim aici la a cincea generatie Supra, care poate fi condusa virtual, cel putin momentan, numai in Gran Turismo Sport.

Un fan al jocului care ne-a marcat multora dintre noi copilaria a vrut sa stie motivul pentru care Toyota lipseste cu desavarsire din NFS Heat, iar divizia din Marea Britanie a producatorului japonez a raspuns imediat: "Poti gasi masinile noastre in GT Sport, (un joc) care nu promoveaza cursele ilegale de masini."

Raspuns Toyota UK

Postarea a fost stearsa in scurt timp, chiar daca de pe pagina oficiala a jocului a fost postat un raspuns amuzant, dar nu inainte ca internautii sa faca un screenshot. Toyota UK a revenit a doua zi cu o explicatie ceva mai ampla, si pe un ton mai oficial, care insa nu a avut acelasi efect.

Pe scurt, brand-ul nipon a precizat ca momentan nu are planuri concrete sa ofere modelele sale in alte jocuri, decat in GT Sport, si ca oarecum isi cere scuze pentru raspunsul anterior.

In ceea ce priveste masinile pe care le vei putea conduce in noul joc Need For Speed, sunt peste 120 de modele, inclusiv Aston Martin Vulcan, Audi R8 2019, Z4 M40i 2020, BMW M3 GTR E46, noua generatie M5, Ferrari 488 Pista, F40, LaFerrari, Aventador SVJ, Huracan, Diablo, McLaren P1 GTR si multe altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe