Doar un singur om o va putea avea. Cum arata cheia care costa mai mult decat un penthouse in nordul Bucurestiului

Doar un singur om o va putea avea. Cum arata cheia care costa mai mult decat un penthouse in nordul Bucurestiului
  • Awain Phantom este cheia auto de 500.000 de euro
  • Numai un singur exemplar va vedea lumina zilei
  • Reteta include 175 grame aur alb diamante de 34.5 carate
Distribuie pe Facebook

O companie cu sedii in Finlanda si Emiratele Arate Unite cauta cumparator interesat de o cheie auto unicat, in valoare de jumatate de milion de euro.

In urma cu doar cateva ore, Awain era una dintre numeroasele necunoscute ale planetei Pamant. Astazi, compania cu sedii in Finlanda si Emiratele Arate Unite se afla pe buzele tuturor.

Si totul dupa ce a scos la iveala, dintr-un joben imaginar, probabil cea mai scumpa cheie auto cunoscuta omenirii. Modelul Phantom este construit intr-o singura bucata si costa...

Cheia de 500.000 de euro

... jumatate de milion de euro. Realizata din 175 de grame de aur alb si decorata cu diamante de 34.5 de carate, cheia poate fi programata pentru a functiona la orice automobil, evident.

La 500.000 de euro insa, nu soferul unei Dacii Logan va fi cel care o va cumpara. Modelul Phantom de la Awain va ajunge probabil pe mainile unui posesor (arab) de Bugatti Chiron.

Pentru persoanele nu la fel de instarite, compania cu sedii in Finlanda si Emiratele Arate Unite a pregatit alte doua chei. Quantum si Serenity, fiecare produsa in cate 20 de exemplare.

Intre cele doua modele exista diferente majore, atat ca pret, cat si ca materiale. Ambele sunt realizate din 175 de grame de aur alb, dar una singura are diamante de 20 de carate.

Este vorba despre cheia Serenity, care costa 89.000 de euro. In schimb, Quantum vine cu pietre pretioase de numai 3.6 carate si o nota de plata aproape la jumatate, de 49.000 de euro.

Cheia de 500.000 de euro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2019