El e vecinul de care toata lumea fuge: a parcat 38 de masini pe strada pe care locuieste

El e vecinul de care toata lumea fuge: a parcat 38 de masini pe strada pe care locuieste
  • El e vecinul de care toata lumea fuge
  • A parcat 38 de masini pe strada pe care locuieste
  • Vehiculele sunt inchiriate printr-o aplicatie
Distribuie pe Facebook

Situatie mai putin obisnuita intr-un cartier din Chicago, Statele Unite ale Americii. Oamenii se plang ca un vecin a ocupat 38 de locuri de parcare cu masinile pe care pe inchiriaza prin intermediul unei aplicatii.

Ti s-a intamplat vreodata ca la intoarcerea acasa niciunul dintre locurile de parcare disponibile sa nu fie liber? Ei bine, cu o astfel de situatie se confrunta in fiecare zi locuitorii unui cartier din Chicago, Statele Unite ale Americii.

Si totul dupa ce un vecin a ocupat 38 de spatii cu masinile pe care pe inchiriaza prin intermediul unei aplicatii, potrivit presei locale. Oficialii Turo dezmint insa informatia, spunand ca stirea celor de la NBC este incorecta.

Oamenii au cerut inclusiv sprijinul autoritatilor, insa finalul conflictului este inca departe. Pana acolo, locuitorii sunt nevoiti sa conduca zilnic cate 30 - 45 de minute pentru un loc de parcare legal, unde sa isi lase masina fara frica.

Mai multe informatii despre neobisnuita situatie, dar si cum au aflat vecinii ca 38 dintre autoturismele din cartierul cu pricina apartin unei singure persoane, sunt disponibile chiar in urmatorul reportaj video, marca NBC Chicago.

PS: Tu stii persoane si / sau familii care parcheaza pe aceeasi strada mai multe masini? Si daca da, cate spatii ocupa in acelasi timp?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2018