Este sfarsitul unei ere. Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 26 de ani

Este sfarsitul unei ere. Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 26 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 26 de ani
Distribuie pe Facebook

Numarul unitatilor comercializate pe piata din Europa a scazut dramatic, de la peste 160.000 - in 2011, la doar 20.678, performanta inregistrata pe parcursul anului anterior.

Segmentul destinat monovolumelor a pierdut - de curand, un nou reprezentant de seama, presa din Hexagon scriind, cu numai cateva zile in urma, ca Renault a oprit asamblarea modelului oferit sub denumirea de Scenic. Productia versiunii cu sapte locuri si trei randuri de scaune - cunoscuta sub indicativul Grand Scenic, continua, pentru moment, aceasta urmand a lua sfarsit abia peste cateva saptamani / luni.

Renault Scenic

Renault Scenic

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 26 de ani, in toamna lui 1996, Renault Scenic a reusit un debut spectaculos - prima generatie reusind vanzari de peste 2.8 milioane de exemplare, aparent.

Ulterior, numarul unitatilor comercializate de Renault pe piata din Europa avea sa scada dramatic - de la peste 160.000, in 2011, cand actuala generatie a modelului oferit de producatorul din Hexagon sub numele de Scenic a debutat oficial, la doar 20.678, performanta inregistrata pe parcursul anului anterior. Pentru moment, nu a fost anuntat niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la un posibil succesor.

Renault Scenic

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2022