"Este un pericol pentru ceilalti soferi". Politia i-a confiscat masina din cauza foliei mult prea stralucitoare

"Este un pericol pentru ceilalti soferi". Politia i-a confiscat masina din cauza foliei mult prea stralucitoare
  • A fost oprit in trafic si pus sa dea jos folia
  • A doua oara cand l-au oprit i-au confiscat masina pe loc
  • Folia a fost considerata un pericol pentru ceilalti soferi
Distribuie pe Facebook

Unde-i lege nu-i tocmeala. Cam asa poate fi descrisa cel mai bine aceasta situatie. Un sofer din Germania a primit amenda si a ramas si fara masina din cauza foliei cu care si-a acoperit masina.

Infolierea masinii este, probabil, cea mai usoara forma de tuning din zilele noastre. Aceasta industrie s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca atelierele specializate ofera acum nenumarate nuante si fel de fel de modele, pentru toate gusturile.

In timp ce unii opteaza pentru diverse teme, inspirate din filme sau benzi desenate, altii vor o folie "simpla" dar foarte stralucitoare. Spre exemplu, soferul acestui Porsche Panamera din Germania, care si-a facut masina aurie.

Omul nostru a fost oprit de politie cu ceva timp in urma dar a scapat cu un avertisment si cu promisiunea ca scapa de folie. Numai ca, la fel ca unii conducatori auto din Romania, neamtul nu s-a tinut de promisiune si a lasat folia pe masina. A doua oara cand l-au oprit in trafic, politistii nu au mai fost atat de binevoitori.

Porsche Panamera infoliat

Potrivit presei locale, oamenii legii nu au mai stat la discutii, i-au luat permisul de conducere, numerele de inmatriculare si au confiscat masina pe loc. Pe langa toate astea, soferul a primit si o amenda usturatoare.

Motivul? Folia "prea stralucitoare" a fost considerata un pericol pentru ceilalti participanti la trafic. Pentru a intra in legalitate, proprietarul acestui Panamera trebuie acum sa plateasca amenda si sa-si dea jos folia. De data asta o va face cu siguranta.

Presa locala sustine ca in acelasi timp politia a mai oprit un Lamborghini "aurit", dar cel de la volan a fost de acord sa dea jos folia pe loc, asa ca a scapat fara amenda.

Distribuie pe Facebook
mai multe