Le-a trebuit logo iluminat. Mercedes recheama in service peste 12.000 de masini GLE si GLS din cauza lui

Le-a trebuit logo iluminat. Mercedes recheama in service peste 12.000 de masini GLE si GLS din cauza lui
  • Toate exemplarele sunt modele 2020
  • De vina ar fi impamantarea logo-ului iluminat
  • Costurile vor fi suportate de producator
Distribuie pe Facebook

Mercedes-Benz recheama 12.799 de exemplare GLE si GLS, in Statele Unite ale Americii, din cauza logo-ului iluminat. Toate reparatiile vor fi suportate de producator.

Logo-urile sau grilele iluminate sunt artificii de design la care apeleaza cativa producatori de automobile pentru a-si face masinile sa iasa si mai tare in evidenta. Printre ei se afla si nemtii de la Mercedes-Benz, care ofera aceasta dotare pe modele precum GLE sau GLS.

Numai ca fix din cauza acestui logo iluminat, constructorul din Stuttgart trebuie sa recheme in service 12.799 de masini in Statele Unite ale Americii.

Din cate se pare, inginerii NHTSA au descoperit ca impamantarea nu este montata corespunzator si din aceasta cauza afecteaza alte componente inclusiv servodirectia, farul din stanga sau motorasul stergatoarelor.

In aceste conditii, masinile respective nu indeplinesc standardele de siguranta si nu pot circula pe drumurile publice. Din fericire, nu au fost inregistrate incidente nedorite pana in acest moment.

Printre masinile afectate de acest recall se numara mai multe Mercedes-Benz GLE 350, 450 si 580 dar si GLS 450 si 580, toate modele 2020.

Reparatia este una simpla si implica mutarea impamantarii in alt loc. Asa cum era de asteptat, costurile vor fi suportate in intregime de producator iar campania urmeaza sa debuteze pe 8 decembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe