O poti avea pentru doar 3500 de euro. Masina din anii '90 face suta in doar 6,6 secunde

  • Un american isi vinde pe internet vechiul Ford Taurus SHO
  • Automobilul cu motor V6 de ofera 220 CP si transmisie manuala
  • Pretul de vanzare se ridica la suma de 3900 de dolari
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste rulajul, berlina americana a parcurs doar 206000 de kilometri pana la momentul de fata.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei decenii, chiar la mijlocul anilor '80, prima generatie a modelului Ford Taurus a fost disponibila la vanzare in mai multe versiuni de echipare / motorizare.

Printre acestea si o varianta de performanta comercializata alaturi de indicativul SHO, sub capota careia a fost instalata o unitate cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, sinonima cu 220 de cai.

Despre o astfel de masina este vorba si in cazul de fata, berlina inmatriculata pentru prima oara in anul 1990 scotand la iveala o caroserie de culoare alba, plus un interior imbracat in piele neagra.

In ceea ce priveste starea acestui Ford Taurus SHO, care vine cu aproape 206000 de kilometri in bord, actualul proprietar i-ar acorda atat exteriorului, cat si cabinei nota 8 - pe o scara de la 1 la 10.

Oferita la vanzare in schimbul unei sume de 3900 de dolari, echivalentul a 3500 de euro la cursul zilei de astazi, masina de peste Ocean vine cu o cutie manuala in cinci trepte de viteza, plus altele.

Cea mai interesanta parte cu privire la berlina de 220 de cai o reprezinta insa performantele: revista americana Car and Driver a cronometrat un timp de 6.6 secunde pentru sprintul 0 - 96 km/h.

Totodata, jurnalistii publicatiei anterior mentionate au reusit sa impinga prima generatie a modelului Ford Taurus SHO pana la o viteza maxima de 230 km/h, se arata in numarul din decembrie '89.

Ford Taurus SHO de vanzare

Ford Taurus SHO de vanzare

Ford Taurus SHO de vanzare

Ford Taurus SHO de vanzare

Ford Taurus SHO de vanzare

Ford Taurus SHO de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Taurus SHO de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2019