Proaspat lansata, cea mai sofisticata limuzina a momentului este RECHEMATA IN SERVICE

Proaspat lansata, cea mai sofisticata limuzina a momentului este RECHEMATA IN SERVICE
  • Mercedes recheama deja noua generatie S-Class in service
  • Afectate 1400 de exemplare
  • De vina ar fi o bieleta a sistemului de directie
Distribuie pe Facebook

Noua generatie S-Class este deja rechemata in service. Potrivit informatiilor, ar fi afectate circa 1.400 de masini care au fost deja livrate.

Dupa o lunga perioada presarata cu imagini si clipuri video spion, Mercedes-Benz a lansat la inceputul lunii septembrie, 2020, noua generatie S-Class.

Noua limuzina din Stuttgart este asamblata la cea mai moderna uzina Daimler, din Sindelfingen, dar chiar si asa, pare ca nu este lipsita de probleme. Potrivit celor de la Business Insider, constructorul german a anuntat deja un recall pentru aproximativ 1.400 de exemplare S-Class.

De vina pentru aceasta rechemare in service ar fi o bieleta a sistemului de directie care se pare ca in cazul anumitor exemplare nu este cea destinata modelului. La o utilizare mai intensa, piesa ar putea ceda afectand controlul masinii.

Proprietarii exemplarelor afectate vor fi anuntati sa se prezinte la cel mai apropiat dealer. Aici, inginerii vor inspecta fiecare piesa si, daca este necesar, o vor inlocui pe cheltuiala producatorului.

Mercedes-Benz ar fi aflat despre aceasta problema in urma unui feedback primit de la un furnizor si a mentionat ca piesa respectiva este livrata preasamblata ca sistem complet si instalata ca atare.

Distribuie pe Facebook
mai multe