Romania s-a umplut de rable. Peste jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore

Romania s-a umplut de rable. Peste jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore
  • Romania s-a umplut de rable
  • Peste jumatate dintre masinile oprite zilele trecute in trafic, descoperite cu probleme tehnice majore
Distribuie pe Facebook

Mai bine de zece la suta din totalul autovehiculelor verificate de Registrul Auto Roman au fost incadrate in categoria "pericol iminent de accident", potrivit autoritatilor.

Registrul Auto Roman a continuat, saptamana trecuta, seria actiunilor de control desfasurate in trafic, de aceasta data fiind vizata circulatia din judetele Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Calarasi.

Potrivit unui anunt al autoritatilor, "Registrul Auto Roman a suplimentat numarul echipajelor de Control Tehnic in Trafic care au actionat in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Giurgiu si Calarasi in zilele de 15 si 16 iunie 2021, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficientele tehnice pe care le au, ar putea pune in pericol siguranta traficului sau produc disconfort altor participanti la trafic."

"Zilele trecute, in timpul controalelor efectuate impreuna cu politistii rutieri, au fost verificate in trafic 417 autovehicule. Dintre acestea, 229 prezentau deficiente majore si/sau periculoase, iar 57 autovehicule au fost incadrate in categoria <<pericol iminent de accident>>. In plus, 12,56% prezentau neconformitati in ceea ce priveste emisiile poluante, iar 24 aveau ITP expirata sau anulata.", se arata intr-o postare publicata pe pagina de Facebook a Registrului Auto Roman.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2021