Ti-l vei dori instant. Cu cat se vinde acest superb BMW E46 full echipat

Ti-l vei dori instant. Cu cat se vinde acest superb BMW E46 full echipat
  • Un BMW E46 cu numai 166.000 de kilometri a fost scos recent la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un motor de 2.5 litri si 192 de cai putere
  • Clientul masinii bavareze va avea de scos din buzunare o suma de 9.750 euro
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie si are numai 166.000 de kilometri la bord. Vestile bune continua la nivelul listei cu dotari, singurul detaliu discutabil cu privire la masina bavareza aflandu-se in stransa legatura cu... pretul de vanzare, evident.

Inca de la bun inceput vom incepe prin a spune ca acesta nu este doar un alt BMW E46 scos la vanzare. Nu, nici vorba de asa ceva: spre deosebire de majoritatea exemplarelor aflate in cautarea unei noi case, cel din cazul de fata se afla intr-o stare absolut exceptionala, el parcurgand numai 166.000 de kilometri in 12 ani.

Avem apoi motorizarea aspirata echipata cu sase cilindri in linie si o capacitate de 2.5 litri, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte pentru a livra rotilor spate undeva in jurul a 192 de cai putere - suficient pentru ca primii 100 de kilometri pe ora sa soseasca dupa aproximativ 7.7 secunde.

BMW 325i E46 de vanzareBMW 325i E46 de vanzare

BMW 325i E46 de vanzare

Urmatoarea pe lista este caroseria in patru portiere, finisata intr-o nuanta clasica de argintiu metalizat si livrata la pachet alaturi de spoilere, respectiv jante M Sport. Cu numeroase detalii M Sport ne intalnim si la nivel de interior, acolo unde scaunele cu incalzire, suport lateral marit si reglare electrica reprezinta atractia principala.

Tot aici insa, masina bavareza se mai poate lauda si cu volan multifunctional in trei spite, climatizare automata sau sistem de navigatie. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici farurile cu xenon, pilotul automat sau senzorii de parcare, carora li se alatura doua detalii rar intalnite: o trapa si... un telefon BMW Professional.

Pe scurt, in cazul in care ti-ai dorit dintotdeauna un exemplar al generatiei E46, acesta promite sa iti faca toate poftele. Dupa cum precizam si anterior, ascunde sub capota un motor in sase cilindri, se bucura la exterior de prezenta pachetului aerodinamic M Sport, iar la interior nu exista dotare care sa ii lipseasca. Singura problema? Pretul de 9.750 euro.

BMW 325i E46 de vanzare

BMW 325i E46 de vanzare

BMW 325i E46 de vanzare

BMW 325i E46 de vanzare

BMW 325i E46 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW 325i E46 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 August 2016