The Last Witch Hunter: filmul in care Vin Diesel manuieste sabia, nu schimbatorul de viteze

Cu totii ne-am obisnuit ca periculosul, durul si nu foarte pletosul Vin Diesel sa aiba roluri de erou salvator al omenirii. Dar poate ca cel mai bine il stim cu totii din postura de pilot de curse vesnic in afara legii din seria Fast and Furious. Iata ca in filmul "Ultimul vanator de vrajitoare" nenea Vin Diesel a dat schimbatorul de viteze pe o sabie-minune.

Daca iti plac actiunea continua si viata din epoca medievala in care superstitiile erau mai presus de lege, cu siguranta vei aprecia toate cele 106 minute ale acestui film. Inclusiv din prisma actorilor, care nu sunt deloc necunoscuti.

Pe langa celebrul Vin Diesel care are rolul principal al unui vanator de vrajitoare, in film ii mai regasim pe Rose Leslie, "roscata salbatica" din Games of Thrones, Michael Caine ce nu mai are nevoie de nicio prezentare si pe Elijah Wood, nimeni altul decat... Frodo din Stapanul Inelelor.

Povestea este una deloc simpla, dar se rezuma la ceva banal: lumea are si o parte nevazuta dominata de spirite malefice care vor sa puna capat omenirii asa cum o stim noi. Doar un singur om, devenit nemuritor in urma unui blestem, Kaulder, jucat excelent de Vin Diesel, le tine piept vrajitoarelor si altor spirite rele. Si daca acum cateva sute de ani el se ducea la lupta pe cal, cu sabia in mana, in zilele noastre, "calul de bataie" este un Aston Martin sexy. Dar sabia a ramas unealta preferata si in 2015...

Actiune, viteza, dragoste si intriga, o umanitate pusa sub amenintare si un erou principal care stie cum sa opreasca toate acele vrajitoare obraznice care se cred invincibile. Asa ca daca iubesti un amestec de lupte cu sabii, iubire eterna si istorie intinsa pe cateva sute de ani, "Ultimul vanator de vrajitoare" este un film pe care trebuie sa-l vezi.

Un raspuns la The Last Witch Hunter: filmul in care Vin Diesel manuieste sabia, nu schimbatorul de viteze

  1. Nu il vedeam pe Vin Diesel intr-un astfel de rol. Am vazut trailer-ul si filmul pare interesant, cel putin din trailer.

Lasă un răspuns

Login pentru a posta cu utilizatorul 4Tuning.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>