Podium pentru Ion Nicolae la Rasnov in prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta 2018

Podium pentru Ion Nicolae la Rasnov in prima etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta 2018
  • Locul 3 la Grupa N
  • Pilotul este sustinut de Polytron si Tiriac Automobile
  • Urmatoarea etapa este Trofeul Teliu
Distribuie pe Facebook

Pilotul Ion Nicolae a luat startul in prima etapa din CNVC 2018 la volanul unei noi masini de concurs, reusind sa obtina podiumul la grupa N.

Trofeul Serus de la Rasnov a fost o etapa de acomodare a pilotului bucurestean cu noul automobil Mitsubishi Lancer EVO X, reusind in antrenamente sa ocupe pozitia secunda la grupa N. Dupa mansele de concurs, Nicolae a terminat prima etapa pe pozitia a 3-a a podiumului, obtinand un rezultat peste asteptari la volanul unei noi masini.

"Ma bucur ca am reusit ocuparea unei pozitii pe podium, chiar daca inca nu m-am acomodat cu noua masina. Cu siguranta, in etapele urmatoare voi fi mai rapid si voi invata comportamentul masinii de concurs in cele mai mici detalii, luptandu-ma pentru locul 1 la grupa N" spune Ion Nicolae la sfarsitul etapei de la Rasnov.

Ion Nicolae

Pe langa masina, pilotul Nicolae a mai avut parte de o noutate. E vorba de lubrifiantii Polytron care au fost utilizati in toate elementele automobilului, de la motor si transmisie, pana la diferentiale. "Numai atunci cand conduci la viteze mari si motorul este pus la sarcini extreme poti testa cu adevarat eficienta unui ulei auto si daca poate face fata temperaturilor si fortelor de frecare uriase. Dupa aceasta etapa in care am fortat masina pot spune ca uleiurile Polytron au trecut cu brio testul" mai adauga Nicolae.

Pilotul bucurestean va lua startul pe 19-20 mai la Teliu, acolo unde are loc a doua etapa din CNVC 2018, Trofeul Teliu.

Ion Nicolae

Ion Nicolae

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ion Nicolae
mai multe