Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata la interior noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor

Asta e momentul asteptat de toata lumea. Uite cum arata la interior noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
  • Asta e momentul asteptat de toata lumea
  • Uite cum arata la interior noua Dacia Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor
Distribuie pe Facebook

Unul dintre marile mistere ale spectaculosului concept de la Mioveni a fost deslusit. Doar partial, ce este drept.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape doua luni, in primele saptamani ale anului curent, noul Bigster a adus cu sine mai multe intrebari decat raspunsuri. Este acesta SUV-ul cu trei randuri de scaune si sapte locuri la care Dacia lucreaza de zor, conform zvonurilor?

Automobilul derivat din spectaculosul concept al romanilor de la Mioveni va pastra denumirea mentionata si anterior? Sau pentru modelul de serie, anticipat sa apara pe strazi abia din 2025 a fost pastrat, un alt nume?

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Misterul plana, pana nu cu mult timp in urma, si in cazul design-ului interior, insa acest aspect reprezinta, mai nou, o cunoscuta. Doar partial, ce este drept, jurnalistii publicatiei Planete-GT surprinzand plansa de bord a Daciei Bigster prin geamurile cu tenta fumurie instalate.

Dupa cum mentionam si anterior, cabina spectaculosul concept al romanilor de la Mioveni a fost filmata de la exterior, astfel ca nu se observa decat o parte a retetei cu pricina. Printre care si instrumentele digitale.

In stilul caracteristic generatiei cu numari trei a trio-ului format din Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway, noul Bigster mai ofera si un sistem de infotainment cu un display pozitionat in partea superioara a panoului de bord. Banuim ca este vorba despre un ecran tactil.

Volanul cu design in patru spite a fost si el surprins intr-un mod destul de clar de jurnalistii publicatiei Planete-GT, in timp ce restul detaliilor raman un mister. Unele ar putea arata, oricum, diferit pe masina de serie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Bigster Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2021