Bugatti arunca in aer internetul cu noul sau Vision Gran Turismo

Bugatti arunca in aer internetul cu noul sau Vision Gran Turismo
  • Bugatti publica primele imagini ale noului Vision Gran Turismo
  • Conceptul cu pricina a fost special creat pentru jocul GT6
  • O versiune la scara reala va debuta la Frankfurt Motor Show
Distribuie pe Facebook

Chiar daca productia vechiului Veyron s-a incheiat acum mai bine de jumatate de an, iar lansarea noului Chiron se afla cel putin la aceeasi distanta de timp, Bugatti sustine clar si raspicat ca nu va lipsi din cadrul Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie 2015.

Dupa zece ani de activitate si 450 de unitati asamblate, Bugatti a pus intr-un final capat productiei legendarului sau Veyron. Lupta pe care compania din Molsheim o duce cu recordurile de viteza si legile fizicii nu se incheie totusi aici, un succesor al iconicului automobil cu motor W16 quad-turbo fiind asteptat sa debuteze chiar in urmatoarele luni.

Nu cea de-a 86-a editie a evenimentului Geneva International Motor Show, organizata in intervalul 3 - 13 martie 2016, reprezinta insa urmatoarea destinatie pentru marca detinuta in prezent de Grupul Volkswagen, oficialii Bugatti alegand sa faca o oprire inclusiv in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie 2015.

Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Asadar, se naste urmatoarea intrebare: cu ce anume ne va mai surprinde compania din Molsheim, tinand cont ca productia vechiului Veyron s-a incheiat acum mai bine de jumatate de an, iar lansarea noului Chiron se afla cel putin la aceeasi distanta de timp? Raspunsul vine sub forma noului Vision Gran Turismo, pregatit special pentru jocul celor de la Polyphony Digital Inc.

Si totusi, in ciuda scopului pentru care a fost creat, impresionantul concept car adopta cu mandrie filozofia Bugatti, toate elemente sale aerodinamice avand mai degraba un rol functional decat unul pur estetic. Apoi, caroseria dramatic stilizata ne poarta prin anii de glorie ai marcii detinute in prezent de Grupul Volkswagen, combinatia de albastru si bleu evocand victoriile performerului Type 57 Tank.

Ramane acum de vazut cat din ceea ce putem admira in primele fotografii oficiale ale studiului Vision Gran Turismo va fi transpus si la succesorul legendarului Veyron, departamentul tehnic reprezentand un alt mister al acestui moment - si care, speram noi, isi va gasi rezolvarea odata cu startul aceluiasi Salon Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie.

Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Bugatti Vision Gran Turismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Bugatti Vision Gran Turismo
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2015