Le-au inchis gura la toti! Chinezii au batut doua recorduri la Nurburgring cu o singura masina!

Le-au inchis gura la toti! Chinezii au batut doua recorduri la Nurburgring cu o singura masina!
  • Chinezii de la Lynk&Co au batut doua recorduri la Nurburgring
  • Prototipul 03 Cyan e cea mai rapida masina in patru portiere
  • Aceasta a doborat si recordul pentru modelele cu tractiune fata
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Modelul Lynk&Co 03 Cyan tocmai a devenit cel mai rapid automobil cu patru portiere, respectiv tractiune fata din istoria legendarului circuit german.

Chinezii de la Lynk&Co au dezvaluit la sfarsitul acestei saptamani ca au reusit sa doboare doua recorduri la Nurburgring in timpul testelor cu prototipul 03 Cyan.

Multumita timpului de numai 7:20.143 minute, modelul in cauza a devenit nu doar cel mai rapid automobil cu patru portiere, ci si cel mai rapid autoturism cu tractiune fata din istoria circuitului german.

'Victimele' prototipului Lynk&Co 03 Cyan sunt Jaguar XE SV Project 8 (+trei secunde) si Renault Megane RS Trophy-R (+25 secunde), se arata in comunicatul de presa.

Asiaticii nu precizeaza insa pe nicaieri ca modelul care a doborat cele doua recorduri ale circuitului de la Nurburgring nu are nicio legatura cu conceptul de automobil de serie, fiind un simplu.... concept car.

Daca mai conteaza, fisa tehnica a lui Lynk&Co 03 Cyan include o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care dezvolta o 528 CP si 504 Nm.

Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face printr-o cutie cu sase rapoarte si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 4.4 secunde.

Totodata, chinezii de la Lynk&Co 03 mai spun ca prototipul 03 Cyan este capabil sa atinga o viteza de top de 310 km/h, iar franarea de la suta se face in 30 de metri.

Lynk&Co 03 Cyan la Nurburgring

Lynk&Co 03 Cyan la Nurburgring

Lynk&Co 03 Cyan la Nurburgring

Lynk&Co 03 Cyan la Nurburgring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lynk&Co 03 Cyan la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 23 August 2019