Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP a pierdut. A batut-o una cu 51 de CAI mai putin

Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP a pierdut. A batut-o una cu 51 de CAI mai putin
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 405 CP a pierdut
  • A batut-o una cu 51 de CAI mai putin
Distribuie pe Facebook

Pentru ca valoarea din dreptul puterii maxime nu este intotdeauna singura care conteaza.

Dupa ce a pus fata in fata noile Audi RS7 si Mercedes-AMG GT63 S, publicatia Carwow revine cu o provocare extrem de interesanta. Este duelul dintre BMW X3 M40i si doua masini puse in miscare de cate un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Prima dintre acestea, versiunea Audi Q5 55 TFSI e quattro combina combina un benzinar cu capacitatea de doi litri si un motor electric pentru un total de 367 CP impartit ambelor punti.

Cea de-a doua masina din duelul publicatiei Carwow care ofera un sistem de propulsie plug-in hybrid sub capota propune o solutie similara. Diferenta majora o reprezinta puterea maxima, varianta Volvo XC60 Polestar punand la bataie 405 CAI.

In ceea ce priveste actualul X3 M40i, acesta prefera mizeze pe un benzinar cu o capacitate cilindrica superioara, de trei litri si 354 CP, in loc sa se complice cu fel si fel de motoare electrice.

Asa se face ca masina companiei BMW are o greutate de doar 1.7 tone, pe cand rivalii sai din batalia publicatiei Carwow sunt mult mai grei. Pe scurt, versiunea Audi Q5 55 TFSI e quattro cantareste 2.1 tone, iar varianta Volvo XC60 Polestar 2.2 tone.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2020