Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Noul BMW Seria 4 Coupe a pierdut in fata vechiului A5

Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Noul BMW Seria 4 Coupe a pierdut in fata vechiului A5
  • Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote
  • Noul BMW Seria 4 Coupe a pierdut in fata vechiului A5
Distribuie pe Facebook

Pentru ca meniul sa fie complet, automobilul companiei din Ingolstadt se poate lauda inclusiv cu un pret mai mic decat cel al rivalului bavarez.

Anuntat la inceputul verii trecute, cel mai recent BMW Seria 4 Coupe din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune, noua grila a radiatorului facand modelul bavarez faimos in lumea intreaga.

Drept urmare, acest material nu are niciun fel de legatura cu aspectul specific partii frontale, accentul fiind pus aproape exclusiv pe performantele in linie dreapta.

Cum se descurca noul BMW Seria 4 Coupe in fata vechiului Audi A5 intr-o liniuta pe 402 metri? Dar daca inlocuim celebrul sfert de mila cu doua curse de acceleratie din mers, de la aproximativ 80 de kilometri pe ora, in diferite moduri de rulare?

Raspunsurile la aceste intrebari se regasesc, evident, in urmatorul material video, care cuprinde inclusiv un duel al franelor intre cele doua modele din Germania.

Inainte insa de toate, tinem sa precizam ca atat noul BMW Seria 4 Coupe, cat si vechiul Audi A5 gazduiesc sub capota, pentru duelul in cauza, un motor turbo cu patru cilindri in linie, pe benzina, de doi litri. Acompaniat de o transmisie automata.

Principala diferenta o reprezinta, daca mai era cumva nevoie de precizare precum aceasta, tipul tractiunii, configuratia RWD luptand pentru victorie cu sistemul FWD.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Curse legale DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2021