VIDEO: Doar un alt exemplu de incompetenta si neputinta a Politiei Romane in fata smecherilor

VIDEO: Doar un alt exemplu de incompetenta si neputinta a Politiei Romane in fata smecherilor
Contrabanda cu tigari e la ordinea zilei pe ruta Ucraina-Romania. De data asta, doua microbuze suspectate ca aveau mii de pachete cu tigari de contrabanda au fost interceptate de un echipaj al politiei si unul de la ANAF. Dar contrabandistii au fost scapati de un complice cu Audi care a blocat autoritatile in cea mai mare sfidare vazuta vreodata in Romania.
Distribuie pe Facebook

VIDEO: MonitorulSV.ro

Un echipaj ANAF insotit de un echipaj de politie urmaresc niste microbuze aparent pline cu tigari de contrabanda. Si cum pentru smecheri politistii si legea nu inseamna nimic, girofarurile, atentionarile, uniforma sunt toate egale cu zero, actiunea a fost pereclitata de un Audi Q7 inmatriculat in strainatate. Mai pe romaneste, un smecher, pesemne "bossul" celor care transportau tigarile, a blocat cele doua autospeciale in repetate randuri, pentru ca microbuzele sa scape de urmaritori.

Este halucinant cum un sofer poate sa sfideze in halul asta politia, minute in sir, punand in pericol circulatia altor soferi. In fata politistilor incalca legea de zeci de ori, intra pe contrasens, taie linii continue, nu raspunde la semnalele agentilor, franeaza nejustificat, iar politia pur si simplu nu are ce sa faca. Pe scurt, infractorii interlopi au 1, iar Politia are 0.

Justitia este de partea infractorilor, din pacate. Iar slaba pregatire, echipamentul din dotare si autoritatea politistilor sunt niste slabiciuni de care interlopii profita. De aceasta data nu a mai murit niciun politist aflat in misiune. Doar orgoliul agentilor a avut de suferit. E doar o alta dovada din multe alte sute ca politistii sunt legati de maini si de picioare cand au de-a face cu smecheri sfidatori pentru care nu exista lege. Pana cand nu vor invata de teama glontului si a anilor grei de puscarie cu executare, infractorii nu vor renunta la astfel de actiuni impotriva oamenilor si a legii. Si cum ministrul de interne nu face absolut nimic, trebuie sa ne obisnuim cu asemenea cazuri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Editorial DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2019